DIY Paint Dipped Wine Bottle Vases

DIY Paint Dipped Wine Bottle Vases
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Blommor är ett bra sätt att lägga till färg i ditt hem. Men du måste använda vaser som är snygga och matchar din heminredning. Lyckligtvis finns det många sätt att lägga till din egen DIY touch till vaser. Denna handledning använder återvunna vinflaskor, så det är både billigt och miljövänligt. Och viktigast av allt är det snyggt och enkelt att anpassa.

DIY Paint Dipped Vinflaska Vaser Tillbehör:

  • glas vinflaskor
  • diskmedel och vatten
  • svamp
  • målare, tejp
  • plastpåse
  • sprayfärg

Steg 1: Ta bort etiketter

Du måste börja med ta bort pappersetiketterna som kommer på dina vinflaskor. Försök att skala så mycket som möjligt med bara dina händer. Sedan kan du fylla upp diskbänken med tvålvatten och sänka vinflaskorna i några minuter och torka av papperet med en svamp. Låt glaset torka helt innan du går vidare till nästa steg.

Steg 2: Tape och säkra väska

MoreINSPIRATION
  • Lovely DIY Turkosfärg Dipp Bud Vaser
  • Innovativa vinflaskhängande planteringsare
  • Roligt med flaskor, hur man gör dem till vaser

Därefter är det dags att skissera det område du vill ha målat. Bestäm hur högt upp på vinflaskan du vill att färgen ska sluta. Placera en plastpåse över toppen av flaskan och säkra den med någon målare. Tejp sitter rätt i den höjd du vill att färgen ska stoppa. Se till att ingen av plasten ser ut under tejpen.

Steg 3: Måla

Ta dina tejpade flaskor ute och placera dem på en yta för att måla. Välj en färg som kompletterar din heminredning. Därefter täcker du helt av det otunna området med sprayfärg. Vrid flaskorna om nödvändigt. Låt sedan färgen torka.

Steg 4: Upprepa med fler färger

Du kan också välja att bli kreativ och lägga till ännu fler färger till dina vaser. Lämna den ursprungliga påsen och tejpen på plats och lägg bara en annan bit runt flaskan på en lägre plats. Täck botten igen med en ny färgfärg och låt den torka. Du kan göra så många gånger för så många färger som du vill.

Steg 5: Torka och ta av tejpen

När du har lagt till alla de färger du vill ha, låt färgen torka helt. Ta sedan bort varje lager av tejp tillsammans med plastpåsen. Gör eventuella touch-ups om det behövs. Då är allt du behöver göra att lägga till lite vatten och blommor och visa dina nya vaser i ditt hem!