Hur man bygger DIY rörhylsor för ditt hem från början

Hur man bygger DIY rörhylsor för ditt hem från början
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Rör är några av de mest mångsidiga sakerna någonsin. de har gjort sig in i interiördesignen och ganska framgångsrikt, DIY-rörhylla är bland de mest populära ämnena. Vi älskar idén att använda metallrör på nya och geniala sätt, speciellt om det här kan hjälpa till att skapa några fantastiska möbler och hemdekorationer längs vägen. Eftersom vi är på ämnena, låt oss se en kort titt på några av projekten med DIY-rörhylsor som vi hittade när vi surfar på internet senast.

Det första projektet kommer från heylilahey och är en handledning för en DIY kopparrörshylla. Det är faktiskt en vägg med tre separata hyllor. Det är något som du kan lägga till på ditt badrum, köket, entré eller till och med utrymmen som vardagsrum eller matplats. Om du gillar idén, kolla in hela listan över leveranser och verktyg som behövs för projektet och gärna lägga till din egen vridning mot designen.

Tro det eller ej, rörhylla kan faktiskt se chic i sovrummet. Vi var övertygade om detta när vi såg denna industriella hyllenhet från onebroadsjourney. Det ser cool ut och det har dessa två klädstänger som i princip låter dig ha en öppen garderob i rummet. Det finns hyllor för att visa saker på liknande böcker, inramade bilder och andra föremål.

Rörhyllor kan ta många olika former och medan vissa är vanligare och populära, finns det också några som stämmer ut när det gäller originalitet och utseende. Ett bra exempel är den här uppsättningen industriella rörhyllor från helt enkelt designade. Vad som är intressant om dem är hur de faktiska hyllorna hänger från väggen via rör och rördelar. Detta visar hur kreativ du kan få med bara några enkla saker.

En av de coolaste sakerna om DIY hyllor är den låga kostnaden för hela projektet. Du kan hålla kostnaden super låg om du också bestämmer dig för att använda återvunna trä- eller kvarvarande bitar från andra projekt. I alla fall behöver du bara några saker att göra snygga och funktionella hyllor som de som finns på thediyplaybook. För två hyllor behöver du 4 rör, 4 kepsar, 4 galvaniserade golvflänsar, en träskiva, två två lika stora hyllor, sandpapper, träfläck, platt svart sprayfärg, 4 tvåhålremmar, mörka skruvar och 16 väggankar.

Tala om rörhylla och hur otroligt mångsidigt det är, det finns också det här fina projektet om mindfulgray som du kan tycka om att kolla. Hylla som visas här ser väldigt snygg och elegant ut. Designen är enkel och mångsidig och det finns många möjliga sätt att använda en sådan funktion, både för lagring och för visning. Till exempel kan du göra det till en planteringshylla för köket så att du kan odla färska örter där.

Ett badrum kan också använda några rörhylsor. Du kan bygga individuella hyllor ur rör, rördelar och massivt träbräda. Du kan ha så många av dessa hyllor som du vill, och du kan installera dem i stort sett var som helst ovanför dörren, på väggen ovanför toaletten, genom diskbänken etc. De kan hålla extra handdukar, toalettartiklar och andra saker. Kolla in houseofhawthornes för att ta reda på alla detaljer om det här projektet.

MoreINSPIRATION
  • 15 Användningar för rörhylla runt huset
  • Några projekt du bör försöka om du är i rörmöbler
  • Lätttillverkade pallhyllor med anpassningsbara mönster

Industriella rörhyllor är ett annat coolt alternativ. Eftersom du bygger dem i grunden från början, har du total kontroll över designen. Om du till exempel föredrar något enkelt så kan fokuset ligga på böckerna och de andra objekten du lagrar på hyllorna, kolla in instruktioner för att se hur dessa härliga rörhylsor kan byggas.

Tala om bokhyllor, kolla in det här fantastiska projektet från instruktörer. Det är en hyllenhet som bildar en L-form och slingrar runt det inre hörnet av ett rum, med rör som fungerar som stöd för både hyllorna och accentbelysningen. Den övre hyllan är perfekt för att visa konstverk eller långa föremål på och lamporna sätter upp strålkastaren på dem.

Inte alla DIY rörhyllor eller hyllor följer samma designriktlinjer. Faktum är att de är unika och olika från resten. Vissa har ett starkt industriellt utseende, vissa tenderar att ganska ser Rustikare ut och vissa har en modern atmosfär, som dessa presenteras på instruktioner. Om du gillar hur rent och enkelt denna design är, var noga med att kolla alla instruktioner och tips så att du kan bygga din egen version av hyllorna.

Om det finns en sak vi lärde oss av alla dessa projekt är det att metallrör går riktigt bra med trä, särskilt återvunnet trä. De kompletterar varandra på ett underbart sätt och det är därför vi kommer att visa ännu ett projekt från instruktörer som fokuserar på denna exakta idé. I det här fallet finns en klar och stark kontrast mellan rören som har denna metalliska yta och är tunna och smala och hyllorna som är tillverkade av trä och är ganska tjocka.

Metallrör och träbrädor kan användas för att sätta ihop en cool geometrisk väggenhet. Vi hittade ett exempel att du kanske också kan hitta intressanta här på instruktörer. Det verkar som en bra inspirationskälla för andra liknande projekt, så kanske du först bör titta på ledigt utrymme på din vägg för en sådan enhet så att du kan ordentligt planera en unik design.

En sak som alla tidigare projekt hade gemensamt var det faktum att rörhyllorna var konstruerade för att monteras på väggar. På magnolia hittade vi en design som skiljer sig åt i den meningen. Dessa DIY rörhyllor är fästa vid taket såväl som på väggarna. Det är en cool detalj som gör att de sticker ut från andra liknande hyllor, så kanske du gillar att anta den här idén till ditt nästa DIY-projekt.

Sist men inte minst, ett projekt från unoriginalmom som visar hur man bygger snygga vägghyllor för egen användning med rör och träbrädor. Vi föreslår att du använder återvunnet trä om du är en fan av rustik skönhet eller pallpallar om du tycker om återvinning och upcycling av varor och material.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: