15 DIY Självbetande Planters som du kan hantverk idag

15 DIY Självbetande Planters som du kan hantverk idag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Växter kräver normalt inte mycket omsorg och är bra att ha runt för många orsaker. Det finns dock ett problem. Vad ska du göra med dina växter om du måste gå iväg för några dagar eller mer? De är som tysta husdjur som du inte kan ta med dig på resor och som måste vattnas regelbundet. Lösningen är ganska enkel: DIY självhärdande planteringsare. Ja, det finns en hel del fina självvattnande planterare som finns i butikerna, men de tenderar att vara ganska dyra, medan de är super billiga och enkla att göra.

Många av de självhärdande planteringarna på vår lista är gjorda av återvunna flaskor. Tutorialen från craftyourhappiness visar hur du kan göra en sådan plantering av ingenting annat än en plastflaska och en sträng. Skär flaskan i två sektioner, gör ett hål i locket och kör strängen genom, sätt några stenar och jord i det övre avsnittet, lägg till växten och placera det här upp och ner i bottenhalvan av flaskan som fylls med vatten.

Kolla in hur söt denna självvattande planter är. Den har två delar: en vattenbehållare i botten och den faktiska planteringen på toppen. Det finns en hel i botten av planteringen med en veke som kommer ut ur den. (Eller strängen) absorberar vatten och låter det sippra in i jorden, vilket garanterar en lämplig miljö för växten att växa in. Du kan göra plantare som den här med formar och betongblandning. Hitta alla detaljer om instruktioner.

Alla självhushållande planteringsmaskiner har ganska mycket samma struktur. De har en behållare fylld med vatten och den faktiska planteringen som sitter på toppen och sakta tar emot vatten från behållaren genom små hål eller ett slags väck. Självvattande downspout plantering som är uppbyggd på instruktörer är inte annorlunda. Med denna planter behöver du inte oroa dig för en sak. Kom bara ihåg att fylla behållaren varje gång i taget.

Plastflaskor är definitivt lättare att skära men om du vill att din egenvattentankare ska vara lite mer robust kanske du vill använda en glasflaska istället. Du behöver en flaskfräsare för det. Projektet är ganska enkelt även med detta extra steg. Vad som är trevligt är att du kan använda en gröntonad vinflaska som skulle matcha växterna och skulle vara tung och robust nog att hålla länge.

DIY självhärdande planteringsare är en perfekt idé om du försöker växa en örtträdgård. Planterna är små nog att hållas på vindrutan och tillräckligt stor för att plantorna ska ha tillräckligt med utrymme för växande. De som föreslagits på designsponge är gjorda av återvunna flaskor. Som du kan se har de två bitarna inte matchande färger och det är en ganska cool detalj.

För att göra det ännu enklare att tillverka en självvattande planter ur en plastflaska, välj en flaska som har en sportstopp. På så sätt behöver du inte lägga till strängen och göra ett hål i kartan. Förutom flaskan behöver du också lite akvarium grus, jord, en växt, sax (eller en liten verktygskniv) och lite torkat mos. Följ instruktionerna på thechillydog och var uppmärksam på detaljerna.

När du har sett de idéer vi hittills har samlat, kanske du undrar om det finns någon möjlighet att du kan göra en stor självvattande planterare, som mer liknar vad du redan använder. Svaret är ja. Kolla in bucolicbushwick för att ta reda på hur du kan konvertera en standardplanter till en självvattande.

MoreINSPIRATION
  • Self Watering Delta 20 Planters
  • 15 Självvattnare som gör ditt vardagsliv enklare
  • Innovativa vinflaskhängande planteringsare

Om du gillar idén om en stor självvattande planter eller en som har en stor reservoar för de tiderna när du behöver ta långa resor, bör du titta på handledningen som erbjuds på frugalupstate. Det visar dig hur man ska tillverka en självvattande planter som passar dessa kriterier. Projektet är ganska enkelt och budgetvänligt.

Det finns mer än ett sätt att ansluta en planterare till en vattenreservoar. Tanken med flaskan plantering som har ett hål i kepsen och en käpp är en av de enklaste att uppnå, men det finns en annan strategi som du kanske vill försöka. Denna idé kommer från instruktörer. Som du kan se planteras plantagerna upp och ner och det är ganska kallt även utan det självvattande systemet.

En annan handledning som visar dig hur man bygger en självvattande planter finns på handhygienaren. Erforderliga tillbehör innehåller en skumlåda utan hål och ett lock, ett PVC-rör, en såg (eller något att klippa röret med), sax, vattentät band och en pinne. Nyfiken vad staven är för? Den fungerar som en mätare som låter dig veta om din växlingsbox behöver vatten eller inte.

Tanken med uppblåsande vattenflaskor i självvattnande planteringsmaskiner är stor eftersom du kan göra plantare eller alla former och storlekar, beroende på hur stor flaskan är och hur den formas. Om du behöver en stor plantering än en vattenkylflaska. Det borde erbjuda en stor vattenreservoar som tar hand om dina växter helt. någon gång. handledningen som presenteras på bucolicbushwick föreslår också att man använder en tomatbur som en stödstruktur om det behövs.

Tala om stora planteringsare är en annan idé att använda hinkar istället för stora flaskor.Enligt handledningen som erbjuds på reallifeathome kan du göra en självvattande plantera med två färgpåsar, en färgblandningsbehållare, ett stycke PVC-rör, en dowel och en borr. Du behöver också några kaffefilter eller ostduk för att täcka hålen på botten av hinken så att marken inte blockerar dem.

Som du säkert har tänkt på nu kan du förmodligen använda någon typ av kruka eller behållare för att bygga en självvattande planter. Det handlar bara om att anpassa design och strategi till de leveranser och verktyg du har. Kolla in litelevictorian för att få reda på hur hela processen går. Det är enkelt, billigt och alla kan göra det. Det finns också mycket utrymme för anpassning.

Det är möjligt att bygga en egenvattendjurare ur nästan vad som helst. Jag tror att vi redan har visat det här med alla planteringsmaskiner av flaskor vi visade dig tidigare men om du fortfarande behöver övertyga dig kolla här projektet från verticalveg. Dessa planteringsmaskiner är gjorda av trälådor, plastplåtar, rör och plastlådor.

Tack vare självhärdande planteringsare som den här kan du växa vackra tomater utan att ens ha en trädgård. Du kan göra en planter som den här för mindre än $ 10. Du behöver en handduk, två behållare och två svampar. Du kan hitta alla detaljer plus instruktioner och tips i den här Youtube-videohandledningen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: