13 DIY Tacka dig kort för att komma undan Gifting Game

13 DIY Tacka dig kort för att komma undan Gifting Game
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tack anteckningar har tyvärr blivit en sak av legend. Med e-post som vårt främsta kommunikationsläge är det enkelt att skriva in ett meddelande istället för att skriva ut det. Men det är bara något speciellt om att få en handskriven anteckning i posten. Så om du vill visa dina släktingar hur mycket du uppskattar dem, föreslår jag att vi tar tackkorten tillbaka på trenden! När du tittar på helgdagens tillvägagångssätt med förväntan om gåvor och gästfrihet, gör du de här 13 tackkorten som kommer att ta dig fram före presentationsspelet.

Frimärken är ett underbart och enkelt sätt att dekorera ett kort. Oavsett om du köper en uppsättning blanka för att dekorera eller göra din egen från början, kommer din älskade att tycka om att hitta ett härligt stämplat kort i sin brevlåda. (via klara och enkla frimärken)

Är du mer av en färgande person? Då borde du veta att du kan helt doppa färgpapper. Gör en uppsättning matchande stationära som ditt tackkort i år ... och gör en uppsättning för var och en av dina familjemedlemmar också. (via Poppytalk)

Ingen säger nej till en liten gnista. Att använda guldfärg och glitter för att göra dessa förgyllda notecards kommer att vara en vinnande idé, speciellt som ett tack för alla underbara julklappar i butiken! (via Camille Styles)

Ta med barnen på kortspelet med denna notecard DIY. Låt dem använda sina borstar att splattera färg över dina kort. En gång torr, vik i hälften, skriv på den rena sidan och maila till en vän. Du kan göra olika färger för att matcha tiden på året. (via Elizabeth Anne Designs)

Washi-tejpen är helt och hållet en av de bästa nya hantverksmedierna. För detta kort, skära ut ditt tack och placera en washi tejp randig papper på insidan. Orden framför kommer plötsligt att bli ett stort slag. (via Simply Kelly Designs)

Innan du slänger dina tygskrapor, har du någonsin tänkt på att dekorera kort med dem? Med en enkel söm på din symaskin kan du noggrant fästa det fina tyget på framsidan av kortet. De skulle också göra härliga julklappar. (via en vacker röra)

MoreINSPIRATION
  • Ägare DIY Tyg Card Tree
  • 22 Thanksgiving Place Cards som kombinerar den rustika charmen med elegant och enkel elegans
  • DIY Alla hjärtans dag kort för din man, din mamma och alla andra

Jag kunde inte lämna ut en akvarell tack notera! Genom att använda din bästa kalligrafi på ett vitt papper med flytande frisket först kan du akvarell häcken ut ur det kortet och till sist ha ett vackert vitt ord eller fras på framsidan. Lysande. (via damast kärlek)

Tala om akvareller, måla med dem gör en fin bild också! Prova ett geometriskt mönster eller något lite djärvt som blir kylvärtigt till nästa jul. (via Calico Skies)

Tyg är inte det enda du kan sy på ett tackkort. Bryt ut din stash av brodertråden och sy i ett ritat mönster. Kortmetoderna kan ta så lång eller så kort som du vill, beroende på hur komplicerat ditt mönster är. (via lin och tvilling)

Är inte detta banderollskort förtjusande? De små flaggorna är gjorda av washi tejp! Du kan ändra sitt mönster med tillfället. Jag tänker en uppsättning för födelsedagar och en uppsättning till jul och en uppsättning för våren. (via Decorators bärbara dator)

Ja, vi tänker på akvareller igen. Men ett vattenfärgat kort är mer ett konstverk än mail. Försiktig men. När din mottagare får sitt underbara kort i posten, kommer de att fråga dig var du har dem ... vilket innebär att du måste göra extra för gifting. (via nästan gör perfekt)

Jag är ganska kär i denna marmorerade stationära och du borde vara också. Stjäla bara din mans skumliknande barberkräm, ta tag i din matfärg och kom till att göra en uppsättning tackkort som ingen någonsin sett. (via ärligt WTF)

Du borde nu veta att varje pappersbearbetningspost slutar med en skrivbar. Vissa människor är verkligen upptagna att göra egna tackanvisningar, men de skulle fortfarande vilja skicka dem. Tack Internet för att ha massor av skrivbara tack skönheter så även de mest trafikerade av oss kan skicka mail. (via Delia skapar)