DIY Geometric Metal Tubing Hängande Planter

DIY Geometric Metal Tubing Hängande Planter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna enkla moderna planter är det perfekta tillägget till ditt tråkiga hörn eller fönsterområde. Använd metallrör och garn med några enkla steg, häng någon skål eller plantera för att spruce upp ett blott utrymme. Gör några i olika färger och storlekar för att hänga ihop, eller ge några bort till vänner och familj. Dessa gör en fantastisk unik gåva!

Supplies:

  • metallrör (mässing som används här)
  • rörskärare
  • måttband
  • garn, tråd eller tunn tråd för anslutning av slangar
  • skål eller plantering
  • växter

1. Börja med att klippa ditt metallrör med en rörskärare. Här använde vi mässingsrör, ett hårdare material som inte böjer eller bryts för lätt som koppar eller aluminium. Mät runt planteringen som du vill hänga för att anpassa till din storlek. Här använde vi en liten skål. Klipp 5 kortare bitar i lika stora delar till botten (våra var 2,5 tum vardera, 5 lika stora längdstycken för mittpartiet (våra var 3 tum vardera) och 5 mer lika stora långa bitar för toppdelen (våra var 6 tum vardera ).

2. Klipp 5 mycket långa lika stora bitar av garn (eller vilket material du använder för att gänga metallrören).

3. Börja bygga din bas genom att tråda genom en av de små bitarna på 2 bitar av garn.

MoreINSPIRATION
  • DIY trähängande planter
  • DIY Modern Hängande Växter
  • DIY Enkel Garnförpackad Hängande Växter

4. Fortsätt bygga din bas genom att ta en av de trådar som du gängade genom det första metallstycket och tränga det med en ny garn genom det andra metallstycket. Fortsätt att göra detta tills du har gängat alla 5 stycken. För det allra sista stycket istället för att gänga på en ny garn kommer den att tråda tillbaka genom den ursprungliga första strängen (se topp 2 bilder ovan).

5. Dra allt hårt och jämnt ut varje garn så att alla bitar kvar är jämn (var och en av de två delarna vid punkterna i femkant).

6. Vid varje punkt i femkantet tränga de 2 bitarna upp genom 1 av mediet och 1 av de stora metallstyckena. Fortsätt detta för varje punkt i pentagonen.

7. När alla bitar är gjutna genom, knyta alla bitar ihop i en knut och använd en annan bit av garn för att hänga hela planteringen. Planta några växter i skålen och placera inuti hängaren. Hitta det perfekta hörnet eller haken för att hänga din nya planter!