En massa enkla DIY-projekt du kan göra med Twine

En massa enkla DIY-projekt du kan göra med Twine
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Twine är bara det du behöver när du vill betona textur. Twine används i många DIY-projekt, ibland även de viktigaste materialen och fokus på hela projektet. Idag tar vi en titt på några sådana exempel och avslöjar alla sätt på vilka tvillingar kan användas för att göra ett utrymme vackrare, oavsett om det är hemma eller på kontoret.

Låt oss börja med någonting enkelt som en garnbindad pennahållare. För det här projektet behöver du en cylindrisk behållare som kan vara ungefär vad som helst med rätt form och storlek, en del akrylfärg, tvätta en pensel och allt lim. Börja från botten av behållaren, börja omsluta garn runt det och säkra det med lim när du går. Sedan, när den delen är klar, täck behållaren med papper och lämna den nedre delen exponerad så att du kan måla den. Du kan läsa mer om projektet på thecraftedblog.

Wrapping garn runt saker är lätt. Pennhållaren som beskrivs ovan är bara ett exempel. Du kan använda en liknande teknik om du exempelvis vill dekorera en glasflaska och göra den till en vas eller helt enkelt göra det speciellt om du planerar att erbjuda det som en gåva. Som vanligt, börja med en liten flaska lim längst ner på flaskan. Fäst ena änden av garnet och starta omslaget. Klipp av överskottet när du når toppen. Du kan också dekorera flaskan med söta lilla papper blommor som visas på cameocottagedesigns.

En ljushållare kan också dekoreras med garn. Du hittar alla nödvändiga detaljer för ett sådant projekt på theeffortlesschic. De nödvändiga behoven inkluderar en limpistol, en boll av garn, en ljushållare (eller mer än en), någon guldsprayfärg, sax, målarband och en plastpåse. Håll ihop garnets ände till glasstickhållaren, från botten. Börja omslag och lim som du går tills du når toppen. När du är klar markera en linje längst ner med tejp och täck resten av ljushållaren med en väska. Applicera guldfärg till bottenpartiet.

Den söta fotoram som presenterades på twinkleandtwine var dekorerad med färgat garn men du kan enkelt göra det med enkel tvilling också. För att få denna utseende behöver du en enkel träram, garn, tejp, filt i olika färger, limpistol och sax. Ta bort rygg och glas från fotorammen. Vik garnet runt ramens kant och stoppa ca 1 cm från ytterkanten. Placera tejp över ändarna och repetera mot den motsatta sidan av ramen. Gör sedan samma sak för de andra två sidorna. Du kan då också lägga en filtdekoration i ramen.

MoreINSPIRATION
  • Vackra DIY-projekt med Simple Wine Glass
  • 3 enkla sätt att dekorera träramar
  • Så här använder du guldsprayfärg i 10 enkla DIY-projekt

På thebeautydojo hittar du beskrivningen för ett enkelt DIY-projekt som visar dig hur man dekorerar en blomkruka med garn. Materialen som krävs är tenn, en skumborste, vitfärg, en terrakottakruka, alfabetstämplar och en limpistol. Först måste du måla potten vit. Torka sedan garnet runt den övre delen av grytan, säkra den med lim. I slutet, stämpla något på kruken. Det kan vara ett sött meddelande eller helt enkelt namnet på den växt du vill lägga in där.

Du kan också använda garn för att göra en härlig monogram dekoration som kan visas på en av väggarna i ditt hem eller erbjuds som en gåva. Allt du behöver göra är att sätta ihop garn runt brevet med lim för att hålla det snyggt och fodrat. När du är klar, lim på några tygblommor eller andra prydnadsföremål.

Något kan se intressant och vackert om du sätter det i tvilling, till och med en glödlampa. Det är faktiskt en underbar idé att återvinna gamla glödlampor. Du behöver bara lite garn, limpistol och sax. Om du vill göra glödlampan som en päron, behöver du också en liten pinne eller kvist för stammen. Du hittar alla nödvändiga detaljer för detta projekt på sondraynathome.

Twine-wrapped flaskor kan användas som centerpieces för ett rustikt eller bohemiskt bröllop. Det finns inget behov av att centerpiecesna ser perfekt ut. Faktum är att du kan omfamna och markera sina brister. Försök inte att ha garnet inslagna perfekt uppradade. Det är ganska okej att få några små mellanslag att dyka upp mellan linjerna.

I stället för glasflaskor kan du välja att använda burkar som vaser. Dessa kan också dekoreras med garn. Och istället för att förpacka garn hela vägen runt burken, helt täcker den, kan du bara täcka mittdelen som är platt och lätt att arbeta med.

Samma idé kan tillämpas på glasögon. Du har några glasögon inslagna i garn och placeras upp och ner. De kommer att fungera som ljushållare så att du kan ha ett unikt mittpunkt för bordet. Det här är en idé som också kan användas vid bröllop. För att få de tyglindade glasögonen en delikat och elegant utseende, kan du också dekorera dem med spets och hakiga blommor.