DIY Union Jack Headboard

DIY Union Jack Headboard
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Åren som gick på väggarna i ett hus var fulla av målningar, bilder av hans familj eller familjen målningar och till och med mattor. Nu försvann alla dessa saker, eftersom de inte är moderna längre. Människor föredrar tomma väggar för att få tanken på mer utrymme och ljus. Fortfarande, ibland kan en plats behöva en kontaktpunkt och det här kan vara ett föremål som täcker en vägg i ett rum.

Carmel presenterar dig sålunda något riktigt trevligt som visat sig vara användbart, billigt och platsbesparande för hennes sons sovrum. Det är ett DIY-projekt som visar hur du kan skapa en DIY Union Jack Headboard med en pegboard. Pegbrädan valdes för det faktum att man kan måla, är billig och hålen hjälper dig att hänga olika föremål som kan ta av ditt dyrbara utrymme. Så Carmel tog lite färg in i sonens sovrum och målade pegbrädet med en Union Jack-bild. Sedan lade hon till några korgar där hon lade några böcker och klippt på några små lampor.

MoreINSPIRATION
  • Personlig DIY Union Jack Dresser
  • Union Jack Trunk Set
  • Den Färgglada Union Jack-kuben

Processen är inte komplicerad, men vissa material behövdes, som: tre brädor, en del pre-primerad träklädsel, ankare, en skumrulle, en handsåg, viss vitfärg och en skumborste. Målning av de tre brädorna tog lite längre men DIY Union Jack Headboard såg underbart ut i slutet. Ingenting kan jämföras med Carmels glädje att erbjuda sin son en riktigt trevlig plats där han kan läsa och koppla av just i tid för sin födelsedag! Hennes ansträngningar, arbete och tid kompenseras av sonens lycka och det faktum att han kan ha sin egen plats där han kan lägga sina böcker och andra saker som han behöver nära sin säng. {Found on ourfifthhouse}.