Doll - Synaesthesia och skönhet

Doll - Synaesthesia och skönhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kommer att beundra ett projekt på 250 kvm i Allariz, Galicien, Spanien och skapades av Oglo 2011. Tanken var att skapa ett utrymme där människor kan lämna sitt personliga liv, glömma alla sina problem och koppla av, njut av skönheten av naturen beundra blommorna och deras förtrollande lukt och färg.

Projektet är ganska abstrakt. Det har inte en definierad form. Det finns en central struktur med en färgstark skulptur som liknar ett paraply, placerat inuti ett runt utrymme, som en pool. Inuti detta Äúpool finns det flera ställen där människor kan sätta sig ner, koppla av ett tag innan de fortsätter sin avkopplande promenad. De kan gå en efter en eller två i en slags labyrint omgiven av ett mycket stort antal olika blommar. Färgerna och deras vackra lukt är fantastiska. Det är en utmärkt plats där människor kan gå och koppla av, njuta av en lugn promenad, ensam eller med en partner eller några vänner, beundra de vackra blommorna och bli av med lite stress.

MoreINSPIRATION
  • Curvy Chrysanthemum Vaas
  • 7 DIY Växter Infused With Autumnal Beauty
  • Flytande pool från Mobideep

Detta projekt är en slags park som tagits till en annan nivå. Det är en modern anpassning som lockar människor med sina livfulla färger. Det är ett bra ställe att spendera lite tid i weekändarna, komma bort från de livliga gatorna och rensa huvudet innan en vecka börjar. {Found on archdaily}