Domespaces: innovativa energieffektiva hem

Domespaces: innovativa energieffektiva hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du däck av samma gamla hus som du ser överallt, och du vill inte bo i en lägenhet heller? Om du verkligen vill uppleva något annorlunda, bör du prova Domspace. Där är klara hus, om de kan kallas så, erbjuda fler fördelar än du kanske tänker på.

Till exempel är en stor fördel att kupolen är ett mycket energieffektivt hus. Den har solpaneler som ger användbar energi under dagen och du behöver verkligen ingen annan energikälla tills solen försvinner från himlen. För att göra dem så effektiva som möjligt har vissa kupoler ett roterande system.

Eclosion 7,63 (roterar inte)

Harmonique 8,71

Det betyder att hela huset är roterande, smidigt och gradvis att vara omärkbart både inom och utanför. Kupolägaren kan rikta huset för att peka i en viss riktning med hjälp av en fjärrkontroll. Det primära syftet med detta roterande system är att optimera användningen av solpanelerna.

MoreINSPIRATION
  • Energieffektiva enda familjebostad i Syd England, byggt på plats
  • Miljövänligt och energieffektivt hus
  • Energi-Star Effektiv Hembyggd att stå ut i Urban Vancouver-inställningen

Harmonique 7,63

Harmonique 5,38

Bland andra fördelar som kupolen erbjuder kan vi nämna säkerheten. På grund av sin aerodynamiska form och solida konstruktion kan kupolen stå emot vindar upp till 175 km / h utan att uppnå betydande skador, liksom en jordbävning upp till 8 på Richter Scale, vilket är ganska imponerande. En annan fördel är att kupolen är lätt att bygga och processen är väldigt snabb. Eftersom dess konstruktion inkorporerat många prefabricerade element kan den kompletta utsidan av en genomsnittlig storlek Domespace byggas om bara tre månader.

Transit 4,35

Domesna finns i många storlekar, den större med två levnadsnivåer. Det är också tillgängligt i en icke-roterande version som heter The Transit. {Finns på spotcoolstuff}