Så här byter du en dörrklockningsknapp - ett snabbt och enkelt DIY-projekt

Så här byter du en dörrklockningsknapp - ett snabbt och enkelt DIY-projekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland gör de minsta detaljerna ett stort uttalande. Ta din dörrklocka, till exempel. Ser det bra ut? Ger det besökare vill ringa det? Reflekterar den din stil? Fungerar det till och med? Om du svarade nej på någon av dessa frågor är det dags att byta ut din gamla, ledsna dörrklocka för en ny. Detta är ett av de enklaste och billigaste sätten att spruce upp ditt hem främre entré. Även om några rynkor kastas in (som en märklig dörrklockans placering och några udda bergformationer), kommer det här projektet att bli snabbt och låta dig undra varför det tog dig tio år att göra förändringen.

DIY Nivå: Nybörjare

Ta en sista titt på din gamla, yucky dörrklocka-knappen. Denna speciella hade målats på. Det saknades en skruv och limmade därför på plats på ena sidan. Det var plast och själs-mindre. Det var dags att flytta upp och ut.

Börja med att ta bort din gamla dörrklockningsknapp. Skruva undan de främre skruvarna.

Du kommer att se att din dörrklocka är ansluten med två huskablar. Normalt när vi arbetar med någon form av ledningsnät i hemmet, vill du vrida brytaren för att stänga av de här trådarna. Detta är inte nödvändigt vid byte av en dörrklockningsknapp, dock på grund av den mycket låga spänningen som strömmar genom ledningarna.

En utmaning att göra någon form av uppgraderingar på ett bergsfrontens främre ingång är ojämnheten hos berg- / betongmassan, särskilt över tiden. Denna dörrklocka är antagligen 30 + år gammal och betongen mellan klipporna har knäckt, inklusive en sida under dörrklockan, där en skruv skulle ha hållit den på plats.

Jag skrapade ut löst bitar av betong från detta hål men oroade mig inte för mycket på det här steget för att vi ska fylla gapet lite senare.

Skruva ur den gamla dörrklockan genom att lossa de två skruvarna nedan och ta bort de två trådanslutningarna.

Du borde fortfarande ha enkel åtkomst till båda ledningarna efter att dörrklockan har tagits bort.

Bestäm den dörrklockan du vill ha. Jag valde denna för sin enkla design och rund knapp; Men några av dess funktioner slutade att skada den här dörrklockan byte. Du kommer att se varför.

Böj ändarna på de två dörrklockorna i små "krokar". Dessa kommer att gå under skruvarna på den nya dörrklockan.

Placera de två krokarna under skruvarna på baksidan av den nya dörrklockan. Denna speciella dörrklockningsknapp sticker djupt ut i dess väggplacering; På grund av den runda knappen är skruvarna mycket nära varandra.

Dra åt de två trådhållande skruvarna.

Se till att kablarna inte rör varandra när de sitter fast under skruvarna. Om de gör det kommer du att höra en massa misskötta dörrklockspel.

MoreINSPIRATION
  • True Illuminated Doorbell Button
  • Fördelar med trådlös dörrklocka
  • DIY Shoe Storage Hyllor för Garage: Ett enkelt, snabbt och mångsidigt projekt

Förmodligen, om du inte har en vägg med stenvägg, kan du helt enkelt skruva din nya dörrklockningsknapp tillbaka på plats och bli färdig med saken. Lätt, eller hur? Men om du har att göra med en situation på bergväggen som vida öppna utrymmen där skruvarna ska gå, måste du komma fram till en lösning. Dörrbeläggningen i detta fall är ganska fixerad, eftersom trådarna kommer ut mellan klipporna. Så vi måste lägga till substans där det finns för närvarande ingen. Ange: rock kitt.

Blanda lite kittpulver i en liten engångsbehållare, och fyll i så mycket som möjligt med de utrymmen där dörrklockans monteringsskruvar kommer att gå. Var försiktig med att lämna utrymme om din dörrklockningsknapp sticker ut i ryggen. Och gör allt du kan för att hålla kablarna lediga, eller de kommer att vara ganska cementerade på plats efter att rockens kitt har hårdnat.

Dra ut några hårdmetallborr, om det finns en chans att du skulle borra i sten, tegelsten, sten eller cement. Du kommer sannolikt att behöva en hammarborr eller en kraftborrning med en hammarfunktion.

Låt berget kitt torka noggrant, och borra försiktigt dina skruvhål. Chansen är att du bara kan klämma på dina monteringsskruvar och göra det med saken här. grattis! Men trots att detta DIY-projekt var ganska enkelt i teorin, gick jag in i ett problem med själva dörrklockningsknappen. Efter det var monterat, pressade jag det för att prova det. (Skulle ha gjort det i början.) Knappen stannade in, utan normal knapptryckning. Råttor. Jag avinstallerade den felaktiga dörrklockan och returnerade den till en annan modell.

Den nya modellen var smalare (att passa snabbare mot den utskjutande övre bergkanten i det här exemplet), mindre, utåt utskjutande (för att undvika att klämma tillbaka mellan rockspackelarna) och kanske viktigast en fungerande knapp. Perfekt.

Jag kunde enkelt dra åt skruvarna för att installera den nya dörrklockan.

Torka sedan noggrant och torka av eventuellt överskott av rockspackel.

På grund av den ojämn (läs: icke-plan) ytan som är en stenvägg, kommer det sannolikt att finnas luckor mellan bakkanten på din dörrklocksknapp och själva rockens yta. För att hålla knappen ren och säker, rekommenderar jag att du kör en pärla av utomhuspassande silikon runt omkretsen.

Kör silikonet runt dörrklockan som om det var caulk.

Glatt silikonet och torka av eventuellt överskott med fingrarna.

Låt silikonet torka ordentligt.

grattis! Du kanske har slutat din dörrklocksknapp installera mycket tidigare än jag gjorde, men det känns bra när du avslutar jobbet. Gör inte denna super enkla uppgradering hela dörrklockans upplevelse bättre på alla möjliga sätt?

Jag gillar även LED-ljusfunktionen på den här knappen, även om det absolut inte krävs för en imponerande dörrklockningsknappbyte.