15 Organiserande tips och tricks för bästa college-studenthemmet

15 Organiserande tips och tricks för bästa college-studenthemmet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Graduations är i sikte och du seniorer förutser jetting ut till college. Klasserna, folket, de som lever hemifrån, det finns så många saker att se fram emot när du examinerar. Men du har nog hört skräckhistorierna om sovsalarna som kan få dig lite orolig. Det finns så många tips om hur du personifierar ditt utrymme, men hur ska du dekorera när du sätter in i ett litet rum med en annan person och alla de möblerna för två? Svaret är smart lagring. Med hjälp av dessa 15 organiserande tips och tricks i din studentrummet kommer du att ge dig det mest avundsvärda rummet i byggnaden och ge dig utrymme för att få din studentrumma att känna sig som hemma. Så ta tag i din popcorn och kolla in det!

Flyttbar lagring är alltid en lyx. Använd en IKEA-kundvagn för att lagra alla dina sängbehov. Den är liten med flera hyllor för lagring och rullar bort var du än behöver det. (via I Heart Organizing)

Du kan bli frestad att kasta alla dina klassmaterial i en låda. Motstå! Att köpa bara några klara plastbehållare kan hjälpa dina lådor att vara snygga och städa, så att du kan hitta dina pappersklipp på en sekund. (via I Heart Organizing)

Med våra bärbara datorer och våra telefoner och våra iPads kan ackord enkelt göra en plats ser rörig ut. DIY en laddningsbox så här som kommer att gömma alla dina extra ackord. Plus, om du gör en för din rumskompis, har du inget problem att hitta vem som laddar kabeln är vem. (via Tasha Chawner)

När du behöver allt horisontellt utrymme för studier och böcker och bärbara datorer måste du tänka vertikalt. Hängande IKEA skopor från en kommandokrok ger dig det perfekta utrymmet för att stash de saker du behöver för hand. (via Glamour)

Visste du att dessa soffarrangörer för fjärrkontroller arbetar på din säng också? Om du inte har plats för ett sängbord, håll alla dina saker nära i en hängande ficka. Det tar upp mindre utrymme visuellt också. (via PB Teen)

Att dela en dusch kräver kreativt tänkande om du inte alltid ska transportera dina hygienprodukter till och från badrummet. Förvara alla dina duschbehov i en plastkaddy som kan bli våt utan problem. Dusch dilemma löst. (via I Heart Organizing)

Om du och din rumskompis är fast beslutna att dela med dig, är det dags att tänka på din smink. I stället för att hålla den i en överflödig låda, gör den till en konstbit genom att skapa denna magnetram för att hålla allt organiserat. Nu kommer ingen av er att behöva fråga den favoritlipstickan. (via Popsugar)

MoreINSPIRATION
  • Organiserande hattar: 10 enkla tips och tricks
  • En tjejguide för att organisera hennes makeup: 15 tips och tricks
  • 5 tips för att hoppa igång med att organisera ditt garage

Ottomaner är så mångsidiga bitar. Hitta en med förvaring på insidan och du kan använda den för extra sittplatser eller lägga ett bricka på toppen för att göra ett bord för filmnatt. När du är klar, tryck bara den i skåpet eller under ett skrivbord. (via Walmart)

Om vi ​​använder duschar i duschen, kan vi säkert använda saker som är avsedda för dusch i sovrummet. Häng en caddy på väggen som vertikal förvaring för bärbara datorer, pennor, jämn inslagningsbehov för din väns födelsedagar. (via BHG)

Varje sovsal har vertikalt utrymme, oavsett hur många kvadratmeter du befinner dig i. Använd en hopfällbar hylsa på en byrå som extra utrymme för böcker, korgar eller till och med en kaffestation. Du kommer vara den enda studentrummet med en. (via I Heart Organizing)

Dormlagring handlar om mångsidighet. DIY detta bedårande korkhus som inte bara håller alla dina anteckningar rakt, taket kommer ut för att avslöja lagringsutrymme för alla dina klibbiga noter och tryckstift. (via socker och tyg)

En tjej utan hennes halsduksamling är något som liknar en katastrof. I stället för att hänga alla dina halsdukar på en krok och skapa ett halsdukmonster, använd plastduschringar för att hänga dina halsdukar från en hängare som passar lätt i din garderob. (via var annan lag Normal)

Visst, du kan lägga en korkstav på väggen och kalla den en dag, eller du kan göra den här underbara organisatören att hålla alla dina anteckningar och foton. Det skulle definitivt bli bättre. (via ett Bubbly Life)

Ingen tvekan köpte någon dig en korkbräda för att gå till college. Så ta det! Och använd färgspån för att göra det till en kalender så att du och din rumskompis lätt kan stanna på samma sida året runt. (via Say Yes)

Alla borde ha ett förstahjälps kit i någon storlek där de bor. Du kan sätta dina tillsammans i en verktygslåda och skjut den under sängen för enkel åtkomst under nödsituationer. Du blir dormens sjuksköterska med den här mycket. (via Sarah med en H)