Upprätta en dramatisk Halloween tabell inställning

Upprätta en dramatisk Halloween tabell inställning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En av anledningarna till att jag gillar Halloween-säsongen så mycket är att det kommer med många möjligheter till kreativa dekorationsidéer och DIY-projekt. Mitt absoluta favorit sätt att visa temat är att ställa in bordet med hjälp av spöklika accenter och säsongsfärger. Tänk pumpor, torra blad, chili, ljus och svart drama som fyller luften. Det är vad min Halloween-fest handlar om i år.

Oavsett om du vill markera semestern med en stor, elegant Halloween-middag eller en speciell måltid för två, har den här bordsinställningen allt du behöver.

Här är mina bästa tips för att skapa ett Halloween-bord:

1. En Halloween bordinställning skiljer sig från andra dekorativa arrangemang som du kan göra under resten av året, så var inte rädd för att bryta reglerna, välj okonventionella lösningar och skapa något unikt som kommer att imponera (spök ut!) Dina gäster . Vi alla älskar vita pumpor men vi har sett dem för många gånger. Spela med inställningen och prova något nytt!

2. Tänk på ditt bord - hur ser det ut? Kan dess konsistens lägga till drama till din bordsinställning? Om så är fallet, lämna det obefintligt och använd en löpare i mitten. Spela med inställningen. Ibland kan det rynkade, röriga utseendet ge dig ett mer intressant resultat än ett smidigt alternativ.

MoreINSPIRATION
  • Skapa en Ghostly Halloween Bar: En DIY bordslöpare och giftiga drycker
  • 4 Autumn Table Setting Ideas
  • 30 Thanksgiving Table Setting Ideas för en festlig inredning firande

3. Temadekorationer - Välj färgpalett. Mitt mål i år var att införliva säsongsbundna, jordfärger, så jag använde röda, apelsiner och antydor av brunt, efter senaste interiörtrender. Tänk på vad du kan använda för att ta med färg till bordet. Har du redan något hemma som du kan använda, eller kan du enkelt få? I min bordinställning brukade jag använda pumpor (naturligtvis!) Och torkade botaniska som jag samlade på en promenad och ordnade dem över den svarta löparen.

4. Nästa steg är att välja porslin och det måste matcha ditt tema. Jag använde svarta tallrikar och neutrala, eleganta glasvaror, som går med vilken inställning som helst!

5. De sista elementen är accenter för tabellplatsinställningarna - de lilla dekorationerna på varje platta. Jag kombinerade torkade löv i nyanser av apelsin med torkade vita kronblad och bundet ihop med ett brunt band. Jag placerade en på varje beige servett för att kontrastera med den svarta plattan.

Den färdiga tabellen, mot svartvägg, skapar en mystisk atmosfär som är perfekt för Halloween, skulle du inte hålla med?