Drottningspanna crib i Stockholm

Drottningspanna crib i Stockholm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ingenting går att jämföra med husen där du kan hitta kombinationer av gamla, omarbetade detaljer och modernt utrymme och vilka planlösningar som förbättras av nutida accenter. Den vindsäng spjälsängen i bilden upptar översta våningen i en äldre byggnad; Det är ett ljust bostadsutrymme som brukade vara en våning i två våningar innan den omvandlas till ett lätt översvämnat avslappningsskal. Bland de avkopplande platserna i detta utrymme finns den inbjudande terrassen med utsikt över stadens hustak, det mysiga sovrummet och matsalen trappan.

Utomhusutrymmet är tillgängligt genom glidande glasväggar rakt från vardagsrummet och skapar en stark koppling till det öppna, snabba interiören. Denna lägenhet i Stockholm har mörkt golv på terrassen, som passar på taket, medan de inredande charmiga detaljerna (eldstaden från golv till tak bokhylla, minimalistisk köksdesign) skapar en trevlig miljö med personlig touch. Den skulpturala trappan i köket / matplatsen leder oss till övervåningen bostadsyta, men det finns en annan uppsättning dekorativa trappor också, vilket leder till ett sovrum sovrum.

MoreINSPIRATION
  • Vacker och ren lägenhet i Stockholm
  • Charmigt vitt hus i Stockholm
  • Stämning och elegans känns rätt hemma i en monokromatisk vindsvåning

Hela miljön är ett exempel på skönhet och friskhet och den charmiga designen gör skillnaden. Varje rum är öppet varje hörn är mysig och varje detalj är betydande. De varma nyanserna, precis som det naturliga ljuset som går in i detta utrymme, skapar en allmänt inbjudande atmosfär. Väggens vithet gör allt ännu rymligare och inbjudande och perspektivet över Stockholms hustak och över himlen är mer än attraktivt. {found on skeppsholmen}.