Holländska svängbordet

Holländska svängbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Möbler har alltid varit föremål för inovations.We har försökt i många år för att göra det så funktionellt som möjligt och också för att göra det helt perfekt i våra hem. Vi har målat det för att matcha vår smak eller inredning. Med några mindre ändringar i form och design som tillåter oss att bädda in apparater, har inovation alltid bestått av att lägga till nya material eller bygga det helt från nya material.

Detta, tills nu, för att Marleen Jansen skapade ett intressant bord. Med detta ändrade hon sittande och sittande ansikte. Vad fick henne att tänka på detta och under vilka omständigheter tanken uppstod i hennes sinne vet vi inte, det vi vet är att ingen på detta sätt har möjlighet att lämna bordet under middagen. Detta nya projekt kombinerar två element: en kombination av en gunga och en vippare och ett enkelt stort träbord.

MoreINSPIRATION
  • Roligt svängbord
  • Swingbordet från Duffy London
  • Unikt Butterfly Soffbord

Kombinationen kan betraktas med stort intresse av barn eller tonåringar för vilka äta eller göra dem äta är en utmaning, men inte för äldre eller annan person över 20 år. Så roligt som vissa människor kan det är jag tror att den faktiska ätprocessen är inte så lätt. Du kommer att behöva mantain balsam hela tiden och enkla uppgifter som att nå ut en tallrik eller ett glas kommer att störa den andra som sitter vid bordet.