East Hampton Stone Houses av Leroy Street Studio

East Hampton Stone Houses av Leroy Street Studio
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dessa två intressanta hus är belägna i East Hampton, New York, USA och de designades 2005 av Leroy Street Studio. Klienterna var en mamma och en dotter som ville ha ett lågt underhållshelghem där de kan koppla av antingen ensam eller med andra familjemedlemmar. De två husen byggdes med Westchester granit.

De två husen ser definitivt annorlunda än de vanliga helgboendet. Arkitekturen är dock mycket vacker på ett enkelt sätt. Projektet 650.32 kvm var utformat som två separata hus, kopplade ihop med en serie stenmurar. Väggarna skapar en serie av yttre och inre utrymmen och därmed skapades en rad innergårdar. Den första av de två husen kan föras in genom ett överdimensionerat skåp som tränger igenom gardinväggen. Inuti finns ett långt galleri längs den öst-västra väggen. En glasbro bryts längs galleriet och länkar de två ändarna av en förhöjd gästvinge.

MoreINSPIRATION
  • Samtida East Hampton Residence av Blaze Makoid Architecture
  • Ett omdesignat historiskt hus i East Hampton med en modern och elegant inredning
  • Wyeth och King Impressive Stone Residence

Det andra huset ser lite annorlunda ut. Det kan föras in genom en glaserad hall med utsikt över en trädgårdsdomstol. Stenmurarna boar en serie interiör och yttre utrymmen, kopplade av en serie flytande tak. Huset har också en privat vinge. Insidan av de två husen är lika enkel som utsidan. Det mesta av inredningen är av trä, som erbjuder en mycket mysig atmosfär, perfekt för avkoppling.