20 ur lådan påskäggsdekorationer

20 ur lådan påskäggsdekorationer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Övningen av att dekorera ägg är gammal men det blev populärt tillsammans med de kristna traditionerna. Målade ägg markerar också början på våren i andra kulturer. Men oavsett anledningen till att du valde att dekorera ägg är det naturligt att få dem att se så vackra och så speciella som möjligt. Följande påskäggsdekorationer kommer förhoppningsvis att ge dig lite inspiration.

Letar du efter ett projekt som är enkelt och intressant? Sedan hur är det med dig att göra några ombre påskägg i år? Det är väldigt enkelt. Sätt äggen i kartongen med botten uppåt och ge dem en snabb spray med ditt val av färgad sprayfärg. {Found on thecraftedlife}.

Att göra strö påskägg är också lätt. Använd normal akrylfärg i alla olika färger du vill ha. Sedan målar individuella linjer på ägget i ett slumpmässigt mönster med en tunn borste. Du kan också använda markörer om du vill. {Found on letsmingleblog}.

Istället för vita ägg kan du använda bruna. Använd vit krita för att dekorera dem när de är kokta, torkade och rengjorda. Du kan skapa alla sorters söta mönster och mönster. Gör polka dotägg, randiga ägg eller skriv något söt på dem. {Found on wecanmakeanything}.

Vill du att dina ägg ser extra naturligt ut i år? Vad sägs om att dekorera dem med moss? Det är rätt, du använder själva mossa, liksom lite lim och en pensel. Bara klippa ut alla slags former som prickar, hjärtan, kaniner etc. och lim sedan mossen till ägget.

Om du har lite mönstrade washi-tejp i huset, sätt det så bra på den här påsken. Använd washi tejp för att dekorera ägget. Klipp bandet i olika former och storlekar, mixa och matcha mönstren och kom med original och unika mönster för dina ägg. {Found on lovelyindeed}.

Naturligt färgade ägg kan låta mer tilltalande för några av er. I så fall behöver du ägg (helst vit), behållare, vitvinäger, naturlig mat och kryddor för att göra färgen och stekpannorna. Du kan använda rödbetor för att göra rött färgämne, rödkål för att få blå, spenat för grön, dillfrön för gyllenbrun och gurkmeja för gult. {Found on boulderlocavore}.

Men om du vill att dina ägg ska vara lite mer moderna, kan du dekorera dem med tillfälliga tatueringar. Du kan också köpa tatueringspapper och skriva ut egna om du vill. Applicera tatueringen på ägget med en våt svamp precis som du skulle på din hud. Det handlar om det. {Found on littleinspiration}.

Ljusa din dag och den av alla andra med dessa inspirerande ägg. Använd överföringspapper och välj eventuella ord och fraser du vill ha. Du kan också anpassa det här projektet genom att välja ett tema och även använda klotter och bilder, inte bara ord. {Found on littleinspiration}.

Om du inte har skrivning så tycker du verkligen om det här projektet. Du behöver en penna, en suddgummi och en pigmentbläckpenna. Du kan skriva ut bokstäver eller texter som referens eller, om du är säker på dina bokföringsförmågor, kan du bara göra det utan någon hänvisning. Lätt skissera bokstäverna, förfina och radera efter behov och spåra sedan blyertspennorna lätt. Gå över dem en gång till för att göra brevet djärvt. {Found on simpleasthatblog}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Snör påskägg
  • 5 enkla påskdagen dekor idéer
  • Söt och snyggt DIY-projekt för att försöka till den kommande påsken

Naturligtvis kan du välja ett enklare sätt. Använd tatueringspapper och mallar för att göra kalligraferade ägg. Det är väldigt enkelt och ett riktigt bra sätt att personifiera ägget. Du kan välja vilka ord och fraser du vill ha. {Found on ohhappyday}.

Gör dina påskägg ser eleganta och eleganta ut i år med Liquid Gold. Börja med att måla äggets mittområde. Titta när färgfärgen droppar ner sidorna på egen hand. Låt det torka och gör den andra änden också. {Found on linesacross}.

Det här är en riktigt intressant idé: att göra konstellationsägg. Du behöver vita ägg, blått äggfärg och metallskärpa. Färga ägget blått enligt instruktionerna och låt dem torka. Använd sedan sharpiesna för att rita konstellationer på dem. Du kan anpassa dem med zodiac tecken eller någon annan design du vill. {Found on kittenhood}.

Vill du att dina påskägg ska se söta ut och alla klä upp för semestern? Sedan sticka dem varje söt liten hatt eller bonnets. Rita ett litet ansikte på varje ägg med vattenfärger och en vattenpenna för kinderna och en skarpa för ögon och mun. {Hittas på melmariadesigns}.

För att dina ägg verkligen sticker ut, dopp dem i neonfärg. Du behöver neonmatfärgning. Gör ett torkställ för ägget med tre stycken kartong staplade ovanpå varandra. Placera T-stift 1 "i en fyrkantig form. Färga ägget och kontrollera hur intensiv färgen är genom att bestämma hur länge ägget ska ligga i färgbadet. {Found on ohjoy}.

Du kan använda spets för att ge dina påskägg en elegant och vacker look. Klipp in spetsens introremsor och binda dem väldigt tätt runt ägget. Du kan också använda gummiband för att fästa spetsen på ägget. Färga sedan äggen som vanligt. När du tar bort spetsen, har designen överförts till ägget. {Found on celebratingeverydaylife}.

Ett annat sätt på vilket du kan använda spetsar för att dekorera ägg är att linda spetsen runt ägget, vrida och fästa med en elastik och sedan doppa ägget i färgen. Hela ägget kommer att ha en laced design. Du kan också experimentera med andra liknande idéer. {Found on diytilwedie}.

Gör faux Pantone påskägg.Placera dem vertikalt i små koppar färg och försök att få färgerna rätt. Då kan du skriva in etiketter och skriva ut dem på tillfälligt tatueringspapper och applicera dem på ägget. {Found on howaboutorange}.

Med några söta lilla kaninklistermärken och några färgade skaror kan du göra några underbara påskägg i år. Sätt klistermärkenet på ägget och börja sedan göra små prickar runt klistermärkena. Börja nära varandra och gör dem längre och längre ifrån varandra. Ta bort klistermärken. {Found on sugarandcharm}.

En annan ovanlig idé är att göra tavlstav påskägg. I grund och botten behöver du bara applicera svart tavlafärg på ägget. Låt dem torka och sedan kan du använda krita för att dekorera dem men du vill. {Found on oleanderandpalm}.

Och om du letar efter ett elegant sätt att visa dina underbara skapelser, här är en underbar idé: gör träpärlägghållare. Du behöver bara träpärlor och läderband. Det är väldigt enkelt och också väldigt snyggt. {Found on neuerstoff}.