10 enkla sätt att övergå ditt hem från sommaren till hösten elegant

10 enkla sätt att övergå ditt hem från sommaren till hösten elegant
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Precis som vi byter våra garderober från säsong till säsong, bör vi också byta hem för att återspegla det svalare vädret. Det behöver inte vara komplicerat. Det behöver inte vara mycket och det behöver inte kosta dig för mycket pengar. Oavsett din budget eller stil finns det enkla sätt att hjälpa till att välkomna det kallare vädret i våra hem.

 

1. I vardagsrummet byter ut dekorativa kuddar, slipcovers eller gardiner.

Vardagsrummet ovan har enkelt övergått från säsong till säsong. Den vita soffan och stol lenar sig till alla årstider med en snabb förändring av de dekorativa kuddarna och tillägget av den härliga orange Hermes filten. Layeringen av Zebra-huden ovanpå sisalmattan ger en dimension av textur som skapar en känsla av värme.

2. Gör ditt sovrum mysigare genom att ta bort de kalla, skarpa vita täcken och sängkläderna för mysigare tyger och varmare texturer.

Den ovanstående sängen har en höstlig känsla från färgerna och mönstren i sängkläderna. Sängar är kanske det enklaste i hemmet att byta för årstiderna. Ark är relativt billigt idag och så varför inte ha några till hands för att följa med årstidens förändring. Kanske flanell är vad du efter efter för en varmare, mysigare känsla under de kallare dagarna av hösten. Kasta på några filtar, även en faux päls kasta för att verkligen välkomna hösten!

3. Placera skålar säsongsbetonade frukter, såsom clementines, äpplen och päron, runt köket och huset.

En resa till mataffären är allt som krävs. Ladda din korg med färska äpplen, päron, bär och nötter och du får en hälsosam och miljövänlig bildskärm. Andra idéer är att ta med utomhus ute. Bundle pinnar och grenar tillsammans och placerar dem vid eldstaden eller i vaser och burkar. Tallkottar av alla former och storlekar kan se ganska underbara i stora glas eller keramiska skålar. Höstinredningen borde inte behöva kosta för mycket.

 

4. Skapa vackra skärmar med dekorativa pumpor eller kalebasser eller pinjekeglar om du kan.

Återigen med naturresurser kan du skapa varma och visuellt tilltalande skärmar. Kombinera ljus med frukt, pumpor, kalebasser eller nötter och ordna dem i trälådor och lådor, tallrikar, tallrikar eller brickor och placera dem runt ditt hem. Den varma glöden som skapas av stearinljus gör att alla hem känner sig bekväma och varma.

5. Köp några säsongsbetonade växter som mums eller hortensia och placera dem genom din väg eller mantel.

Eller gå ut till din gård och klipp några grenar för att skapa en vacker höstliknande inställning som på bilden ovan. Torkad hortensia i härliga glasburkar, krukor eller korgar enligt bilden ovan är den perfekta övergångsplanten, om du inte är helt redo, så tidigt på säsongen, att arbeta med en mörkare gom.

6. Bunt ljus tillsammans på en bricka i olika höjder och storlekar.

Ljus dem när solen börjar sätta, vilket blir tidigare och tidigare nu. Stearinljus är det perfekta tillbehöret och kan enkelt bytas upp för att förändras med årstiderna. Här visas i smidesjärnslanterner och i kombination med färska höstblommor skapades ett vackert arrangemang utan mycket krångel. Byt ut blommorna och detta utseende kan uppnås året runt.

7. Glöm inte utsidan av ditt hem.

Medan temperaturerna är svalare kommer vi att ha många varma kvällar framför oss och därför är det inte för kallt att sluta underhållande utomhus. När kvällsluften börjar ge dina gäster en chill, lämna varma filtar tillgängliga för alla att använda. Överväg underhållande nära en eldkälla eller utomhus spis för att generera lite värme och göra din natt så mycket mer minnesvärd.

8. I köket eller matsalen bytas ut tallrikar och bordsdukar.

 Ställ in dina bord med varmare färger. Tillsätt ljus och färsk frukt, kalebasser eller pumpor i höstens nyanser. Ovanför värdinnan har sprackat hennes kalebasser och pumpor i silver och guldtoner, för ett mer formellt utseende.

9. Skinn mattor och ta ut de varma kuddarna.

Ett snabbt sätt att lägga till värme i ditt rum utan att byta ut möbler eller byta färgschema är att helt enkelt lägga till lite värme och konsistens med några faux-fur kasta filtar och skiktad mattor. Lägg märke till de två mönstren på golvet. Eftersom det inte finns något mönster någon annanstans i rummet fungerar den lagrade påverkan, med dessa två upptagna mattor vackert.

10. Förbered eldstaden för kallare väder.

Ingenting är lika välkomnande på en cool höstdag som den inbjudande värmen och glöd från en knallrande eldstad. En fungerande spis kommer att dra hela rummet tillsammans. Det är kanske det mest perfekta tillbehöret som erbjuder en visuell estetik, en personlig touch och den ultimata komforten. Om du bor i ett område där det fortfarande är för varmt att använda din eldstad, kan ett härligt arrangemang inuti med olika pelare ljus uppnå samma fallliknande effekt.

Jag hoppas att det här inlägget har inspirerat dig att göra dig redo för hösten, vilket är en underbar tid på året. Vad ska du göra för ditt hem för att inleda den svalare säsongen?