Enkelt, Barnens DIY-lagringsidéer

Enkelt, Barnens DIY-lagringsidéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha barn är en av de största glädjeämnena i livet, men det kaos och oordning som följer med dem är inte. Håll rotan i bukt genom att skapa några enkla, enkla lagringsidéer som declutter och organisera alla sina roliga, dagliga godsaker. Från sina leksaker till sina kläder finns det gott om lösningar i sorteringsavdelningen. Låt oss ta en titt!

1. Väggkorgar.

Allt du behöver göra är att installera dessa fina små uppfinningar. Använd dem för att stoppa bort favoritbäddar eller den minsta, mest spelade med leksaker. Det är till och med en bra idé att lagra hat eller hårtillbehör!

2. Skopor & Zip Slipsar.

Skapa något lite utomhus och roligt med två enkla ingredienser: hinkar och dragkedjor. Det är verkligen en "vad du ser om vad du får" typ av projekt. Använd den för leksaker eller till och med att organisera hantverksprodukter för de små.

3. Magnetremsor.

Förmodligen den coolaste och mest uppfinningsrika lagringside som jag någonsin har stött på. Allt du behöver är några magnetremsor för att få det att hända. Håll sedan dina kiddos favoritbilar rätt till det. Det är ett funkigt sätt att visa det bästa av det bästa och gör det super lätt att ta tag i och gå till playtime.

4. Återvinna behållare.

Dessa är bokstavligen återanvända burkar, med lite vintage stil. Fäst några hjul på botten för enkel rörelse och voila, du har skapat ett super enkelt och elegant sätt att lagra allt från böcker, spel eller filtar.

5. Djurburkar.

MoreINSPIRATION
  • Kökskärl, ett bra sätt att organisera ingredienser och spara utrymme
  • 8 unika lagringsidéer för ditt hantverk
  • Fem lagrings- och organisationsidéer för badleksaker

Förmodligen det mest roliga projektet i gänget. Ta några plastdjur, sprayfärg och burkar. Sedan börjar du färga och limma. De är söta, lekfulla och perfekta för lagring av konsttillbehör som blir lite för röriga i och runt lekrummet. De är också bra för smycken också!

6. Spice Racks.

Ja, kryddstativ. Allt du behöver är några billiga bitar att visa och organisera ditt barns favoritläsning längs historier. Du kan även spraya färg dem och lägga till egna accenter för anpassning.

7. Sack det.

Ta tag i det och gå! Dessa söta säckar är inte bara ett enkelt sätt att lagra saker som Legos, block och jämna bollar, men de är också ett bra sätt att packa upp och ta till farmor hus!

8. Candy Canisters.

Vanligtvis används för att organisera köksredienser som socker och mjöl, eller för att visa dina favoritlökar, är dessa behållare också ett roligt sätt att organisera allt från kritor till dukkläder.

9. Vissa rör.

Ett annat super kreativt sätt att lagra alla de Hot Wheels-bilar eller hantverksmateriel, använd PVC-rör! Gör en artsy design på väggen som inte bara fungerar som lagring utan också en snygg struktur. Därefter fyller du upp med vad som helst som behöver hållas i bukt.

10. Closet Ease.

Om du bara vill ha garderoben lite mer i luften, ta några transparenta badkar och etiketter! Allt du behöver göra är att stapla dem, lagra dem och ta tag i vad du behöver när du behöver det. Det är också ett bra sätt att lagra kläder från säsongen!