10 enkla sommar dekorativa idéer

10 enkla sommar dekorativa idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sommarutsmyckning är en bris med Lejeune 4-bitars softset. Bild: Birch Lane

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Sommardekoration är så mycket kul - det är en bra ursäkt för att uppdatera din inredning. Sommaraktiviteter kan ta dig in och ut den här säsongen, och det betyder att du får gott om utrymmen att dekorera. Nyckeln till en sommar makeover är lätta tyger, ljusa färger och till och med en touch av stranden inspirerad inredning. Du kan uppdatera ditt hem för säsongen med bara några tillbehör eller gå stort och lägg till en fantastisk uteservering. Den mest sommarinspirerade inredningen kan lagras bort när det är dags för höstdekoration. Det håller din dekor frisk när säsongen är tillbaka nästa år. Här är 10 av våra favoritidéer för att få ut det mesta av din sommar hemma:

1. Summer Decorating Means Färgglada utomhusunderhållande

Lägg till färg till din sommar underhållande med Mercury Row Dowd Rattan Sectional Set. Bild: Wayfair

Vi älskar sommaren underhållande, särskilt när festen rör sig utanför. Välj en bekväm uteserveringssats som uppmuntrar konversation och dröjsmål. Ljusa utomhuskuddar och kastar för kyliga sommarnätter är ett måste. Om du skapar ett utrymme som knyter din inredning till utomhus, väljer du tillbehör som passar in i färgpalett som du redan har i ditt hem.

2. Byt till sommarduvet

Få en beachy sommar look med Catalina Duvet Cover. Bild: Pottery Barn

Ett nytt täcke täcker på ett ögonblick. Leta efter lätta tyger som linne och bomull för bekvämt sängkläder även när vädret värms upp. Strandinspirerade mönster och färger (som blå och aqua) är perfekta för sommardekoration. Även om du inte omfamnar ett fullständigt kusttema i ditt hem, kan du lägga till rör av strandstil i vilket rum som helst när du arbetar inom din färgpalett.

3. Få ny stil med Macramé och Crafty sommartillbehör

Få färskt och hantverk med en boho macrame vägghängande. Bild: Blåregn

Kanske vi bara påminner om sommarhantverk, men makramer och handgjorda tillbehör känns som en perfekt passform för säsongen. Blanda handgjord inredning i naturliga färger och material med boho eller moderna möbler skapar en avslappnad sommarstil. Lägg mjukhet i ditt sovrum eller vardagsrum genom att byta in ramad konst med makramer och vävda vägghängen.

4. Vänd din veranda till ett sommarparti utrymme

Flytta festen utomhus med Raven 4-Piece Outdoor Love Seat Set. Bild: Wayfair

När vädret värms upp, letar vi efter någon anledning att vara utomhus. Om ditt hem är kort i rymden, vrid en oanvänd veranda till en plats för underhållande eller bara slappna av. Med rätt möbler och tillbehör kan din veranda ge ditt lilla hem ett extra matsal i varmare månader. Att ge din ytterdörr en färg makeover lägger till extra stil på din veranda och en inredningspunkt för din nya utomhusinredning.

5. Ljus upp din terrass med en inomhus / utomhusruta

Ta med färger utomhus med en vacker inomhus / utomhusmugg. Bild: Crate & Barrel

Vi älskar inomhus / utomhus mattor för att föra färg och mönster utanför. Leta efter mattor med mycket sommarfärg, eftersom de är den bästa kontaktpunkten för din utsmyckningsplan. Ditt sittplatser och kuddar utomhus kan vara ganska neutrala, så du kan vara kreativ när du väljer din matta, kuddar och tillbehör. Ett enkelt och roligt tips för att välja den bästa inomhus- / utomhusmattan är att matcha några färger från dina sommarblommande blommor i mattan.

6. Lägg till utomhusljus för underhållande kvällar

Ljusa dina sommarpartier med Better Homes & Gardens LED Cafe String Lights. Bild: Hayneedle

Vad kul är sommardekoration utan strängljus? Titta på utomhusrestaurang och vingårdsområden för inspiration på belysning ditt däck eller uteplats. Tänk på strängljus som atmosfär, istället för uppgiftsljus, så att du kan lägga till rätt mängd för att skapa ett magiskt utrymme. Det finns ett stort urval av utomhussträngsljus, inklusive färgstarka och temanalternativ, men klassiska vita glödlampor kan passa in i vilken dekorationsstil som helst.

7. Ljusa ditt badrum med en glad New Shower Curtain för sommaren

Ljusa ditt badrum med Recio Dusch Gardin. Bild: Alla moderna

Byte av duschridån säsongsmässigt är ett så enkelt och billigt sätt att uppdatera ditt badrum. Rengörs, torkas och lagras ordentligt, du kan rotera duschdraperna in och ut varje säsong. För en extra bit av sommardekoration magi, ha en uppsättning säsongshanddukar som matchar din nya duschdraperi - det här låter dig ändra stämningen på ditt badrum nästan utan problem.

8. Lägg till ett summery Swag Light

Ljus upp ett mörkt hörn med den glänsande guld Additri 6-Light Globe. Bild: Alla moderna

Finns det ett mörkt hörn i ditt hem som kan använda lite extra ljus? Plugg-in swag-belysning är det inte-engagemang sättet att lägga till lite belysning och mycket stil till vilket rum som helst. Swagljus är ett enkelt sätt att skapa ett läshörn eller definiera ett ätområde i ett litet hem. Om ditt mål är att lätta upp ditt hem för sommaren, är det enkelt att lägga till ett swag-ljus. Välj en luftig design som gör det möjligt för naturligt ljus att skina igenom även när det inte är på.

9. Försök med sommardukter i ditt hem

Fyll ditt hem med sommar dofter med Studio Oh! Presentlåda Tropiska och Citrus Handgjorda Doftljus. Bild:Studio Oh på Amazon.com

Sommardekoration handlar om mer än bara visuella. Tropiska och citrusiga dofter kan ställa stämningen till sommaren i ditt hem. Hemligheten att få den perfekta blandningen av dofter är att bara välja några dofter för ditt hem, alla i samma produktlinje eller varumärke. Matcha dina ljushållare och diffusorer till varje rum för ett anpassat utseende, även med bara en eller två dofter genom ditt hem.

10. Skapa ett vardagsrum

Urban Outfitters Reema Floor Cushion skapar en avslappnad boho utrymme för underhållande. Bild: Urban Outfitters

Golv kuddar är ett viktigt (och super kul) element av avslappnad sommar dekoration. Oavsett om du väljer färgglada golvkuddar eller en stor soffformad kudde, var noga med att para din nya sittplatser med lågprofilbord för underhållande och lounging.