Enkla sätt att återuppbygga ditt kök

Enkla sätt att återuppbygga ditt kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köket är ofta det mest trafikerade rummet i hemmet, med mycket händer. Det är platsen där du lagar mat och äter dem med din familj, eller börja dagen med en kopp kaffe på morgonen så att du kan möta dagen. Här är några enkla sätt att göra ditt kök mer inbjudande.

Blanda och matcha stolar.

Stolar i köket behöver inte vara samma. Blanda dem kan skapa en varm och rustik känsla som fungerar bra med tanken på en familj som samlar i köket.

Belysning.

Hängande ljus kan skapa en härlig modern atmosfär i ett kök, plus du kan få dem i olika färger som passar din inredning. De är ett roligt sätt att få färg till rummet.

Ljuskronor kan vara en stor touch av sofistikering i ett kök. Tänk inte att resten av ditt köksinredning måste vara elegant. Kandelare arbetar med modernt och trendigt utseende också, så det är en enkel uppdatering för köket. En stänk av färg till köksskåp är en enkel uppdatering på inredningen i rummet.

Gör det hemtrevligt.

Lätta saker att göra som kostar inte pengar kan göra ett blött kök visas mycket mer inbjudande och varmt. Dessa inkluderar att placera färska blommor och / eller frukter på bordet, samt att göra kylskåpet till en plats för speciella familjeeminnen.

Underbara Vitvaror.

MoreINSPIRATION
  • 10 sätt att återuppliva din kök ö
  • 20 sätt att skapa ett franskt lantkök
  • Lägg till lite rustik charm i ditt kök med stenmurar

Vitvaror behöver inte ta över utformningen av ditt kök. Få kreativitet genom att täcka dem! Till exempel kan ett kylskåp döljas bakom en träpanel som ser ut som en möbel.

För att uppnå eklektisk överklagande, gör en apparat ut mot resten av rummet. Ibland ser köken ut sig styva eftersom alla apparater är av samma färg, så välj en eller två i en ljusare nyans.

Sink Tips.

Diskbänken är vanligtvis bikupan i köket, med det resultat att det ofta kan börja se gammalt eller tråkigt efter ett tag. Byte av diskbänken kan vara ett bra sätt att lägga till lite nyhet i ditt kök. Granitbänkar ser moderna och eleganta ut. Även om de är dyra och kräver speciell städning, blir de verkligen en fokusering på rummet.

Å andra sidan kan en koppar sänka lägga till en touch av rustik charm till ett kök. Kopparmetall är antimikrobiell, vilket är speciellt bra för att hålla köket rent.

Showcase Art.

Dina favoritartverkstycken behöver inte vara kvar på vissa ställen i huset, till exempel sovrummet eller vardagsrummet. Att hänga en intressant bit på väggen i köket gör utrymmet mycket mer kreativt.

Kom ihåg att få köket att känna sig som en del av hela hemmet. Det borde visa upp saker som är viktiga för dig. Hyllor i köket behöver inte bara lagra köksrelaterade varor; du kan använda dem för dina böcker. Detta lägger till känsla såväl som personlighet till ditt kök.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 och 11.