Eklektisk Eric Goodes loft på Manhattan

Eklektisk Eric Goodes loft på Manhattan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är den fantastiska lägenheten av Eric Goode. Det är ett av de mest imponerande och spännande loften vi presenterat och det är också en av mina favoriter. Loftet är en kombination av fyllda djur, kinesiska lyktor, en Le Corbusier Soffa och en låda som innehåller mänskliga ben. Det låter läskigt först men man ser de faktiska bilderna, allt börjar vara meningsfullt.

Så snart jag såg det fantastiska fyllda lejonet blev jag omedelbart förälskad i denna plats. De stoppade djuren kunde lätt förklaras. Eric Goode började som en konstnär som gjorde stoppade djur. Han är för närvarande ägare till den hedonistiska, ÄòArea'Äô-klubben och MK-klubben och han är en man som verkligen vet hur man har kul. Och bara om du undrade hur dessa djur hamnade i hans lägenhet, borde du veta att de alla dödade av naturliga orsaker och ägaren starkt motsätter sig tanken på att döda djur.

MoreINSPIRATION
  • Det exklusiva arbetet med fotografen Eric Roth
  • Modern, eklektisk och färgrik lägenhet med industriella accenter i Cluj, Rumänien
  • En underbar och eklektisk lägenhet i centrala Budapest

Det fantastiska lejonet från vardagsrummet är en tappningsbit som kom från en taxidermist och bulldogen kom från Mellanvästern. I vardagsrummet finns också en intressant skulptur som faktiskt är en påminnelse om de mekaniska fabriksåren. Därefter är köket väldigt färgstarkt och pulserande och färg är närvarande över hela lägenheten.

Sovrummet har färgglada lyktor och lägenheten är dekorerad med flera målningar av Philip Taaffe, ett par Washol-fiskritningar i köket och ett Nan Goldin-tryck. Som du kan se, allt som du kan se i den lägenheten har en berättelse så ingenting är slumpmässigt. {Found on yatzer}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: