Miljövänligt hus gjord av två fraktbehållare

Miljövänligt hus gjord av två fraktbehållare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hur skulle du kunna tänka dig att ett hus av fraktbehållare skulle se ut? Förmodligen något som ett improviserat utrymme utan någon riktig struktur och utan en väldefinierad design. Du kunde inte vara mer fel. Som vi har visat förut, är det otroligt vad du kan göra med fraktbehållare.

Ett perfekt exempel i detta fall kan vara detta hus. Den var byggd av två returbehållare och det är en härlig enkel bostadsyta. Detta var Savannah-projektet som resulterade i byggandet av ett modernt grönt hem med ett interiör som inte är uninviting eller bekvämt.

Byggd med två 3,7 kvadratmeter behållare, ligger huset i Savannah och det är en enfasig byggnad med en grön och enkel design. Den flexibla bostaden är ganska lämplig för ett enda par eftersom det erbjuder allt de behöver på en minsta budget.

MoreINSPIRATION
  • Belgiska lageret får en okonventionell makeover med hjälp av fraktbehållare
  • Ett hus med två våningar av åtta fraktbehållare med modern inredning
  • Upcycled Shipping Containers - Prisvärda bostäder för låginkomstfolk

Ingången till huset är genom en glidande glasdörr placerad mellan två blåa stålbehållare. Det finns till och med en förhöjd terrass gjord av lokalt trä, som inbjuder dig att träda inuti.

Interiören är mer öppen än du förväntar dig. Det finns få partitioner, detaljer möjliga tack vare det faktum att stora delar av behållarnas kanter var avskurna. Som ett resultat finns inuti ett öppet och bekvämt bostadsutrymme som innehåller matsal och kök med tillgång till en uteservering. {Finns på homeinabox}.