Toalett-Sink Combo Idéer som hjälper dig att stanna Green

Toalett-Sink Combo Idéer som hjälper dig att stanna Green
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den toalett-sink combo är inte en ny, även om det inte är så populärt. Med tanke på de grundläggande aspekterna av detta koncept är detta ett av de bästa sätten att göra ditt hem miljövänligt utan att offra stil. Grundtanken är att diskbänken och toaletten kommunicerar med varandra och det vatten du använder, till exempel, tvätta händerna, kan sedan återvinnas och används för att spola toaletten.

Sättet på vilket dessa två element kan kombineras är variate. Ett alternativ är att ha ett handfat placerat direkt ovanpå toaletten så att de båda kommunicerar direkt och faktiskt får en enda hybridbit. {Found on flickr}.

Denna design är dock inte den mest praktiska. Att hitta en bekväm ställning för att tvätta händerna är lite svårt med tanke på att toalettbunken är placerad direkt framför. Ändå är det inte alltid obehagligt, särskilt om rymden är begränsad. {Found on tinyhouseblog}.

Tänk till exempel ett mycket smalt och litet badrum där det verkligen finns inget utrymme för både toalett och handfat. Genom att kombinera de två får du spara utrymme, maximera funktionaliteten och bli grön, alla samtidigt. Detta ger också mer utrymme för väggdekorationer.

Tänk på denna speciella idé: badrummet är väldigt litet och det finns inget sätt att du kan ha alla bekvämligheter där om du inte kombinerar dem på något sätt. Genom att välja en toaletthandfat combo borde det finnas tillräckligt med utrymme kvar för en dusch eller för något annat som du vill inkludera där. {Found on hammerandhand}.

MoreINSPIRATION
  • S Shaped Sink Design
  • Hur du kan göra badkar-kombinationsarbetet för ditt badrum
  • Unikt badkar-sink kombination

Att vara miljövänlig har aldrig varit snyggare än med W + W-toalett och sjunka från Roca. Det här är en kombination mellan en toalett och ett handfat, men de två är inte placerade ovanpå varandra. De bildar en enda struktur med en vacker böjd form och rena, enkla och moderna linjer.

Så inte alla toalettkombiner har det kompakta utseende som vi började med. Andra typer av mönster är också tillgängliga. Till exempel, både toalett och handfat integreras i en räknare här. VVS är dold och resultatet är ett friskt och skarpt utseende. {Found on amorybrown}.

På samma sätt antar denna design ungefär samma idé. Räknaren sträcker sig också på den intilliggande väggen och resultatet är en sammanhängande och kontinuerlig design där allt är inbyggt. En ganska bra idé för moderna och moderna badrum. {Found on aegis}.

Vi har nämnt att den här kombinationsrutan är en bra rymdsparare. Tja, det kan vara sant, det finns en speciell design som är ännu bättre på detta. Det är vertebra vertikala badrumssystemet som integrerar allt som ett badrum behöver i en kompakt och futuristisk utseende. Den har en handfat, toalett, dusch och gott om förvaring.