Miljövänlig vertikal väggträdgård

Miljövänlig vertikal väggträdgård
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vem vill helst att deras hem ser ut som levande! Hur kan vi göra det? Jo det är lätt. Du kan bara fylla ditt bostadsutrymme (inre utrymme plus utomhusutrymme) med blommor, örter och succulenter. För att underlätta för dig, kommer denna fantastiska vertikala väggträdgård att göra dina utomhusväggar levande. Om du gillar dig kan du också använda denna vertikala vägghageprodukt i ditt inredningsrum och dekorera den med varma färger.

Den vertikala vägggården levereras med en ram av stål. Denna fyrkantiga ram passar perfekt på dina utomhusväggar där du vill ha några blommor. Du kan ordna de 20 plastkrukorna som är perfekt utformade för att passa in i stålramen och sedan lägga till några växter du vill ha i dem. Detta är ett unikt sätt att dekorera utomhusväggen i ditt hem. Du har inga problem att montera stålramen. Du behöver bara en skruvmejsel för att fixa de fyra skruvarna i din vägg.

MoreINSPIRATION
  • Modern Urbio Vertikal Trädgård
  • Windowfarm Vertikal trädgård
  • Miljövänligt hus byggt runt en vertikal trädgård

Denna produkt är miljövänlig eftersom krukorna återvinns! Detta är en sak för dig att tänka på när du köper en sådan fantastisk produkt. Plastkrukorna kan tas bort när som helst du vill. Du kan ta bort krukorna för att skörda dina växter eller att byta mark och saker. Den vertikala vägggården är tillgänglig till ett pris av 59,95 dollar. Det här är det exakta priset för dig att ta med dig till dina utomhusväggar!