Miljövänliga träbordsdesigner - DIY-projekt för kreativa sinnen

Miljövänliga träbordsdesigner - DIY-projekt för kreativa sinnen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är viktigt att ha en trevlig arbetsmiljö, oavsett om det är hemma eller någon annanstans. När det gäller ett hemmakontor är det bästa att du får utforma det på ditt sätt. Du kan även komma med egna mönster för möblerna. Vi har valt fem kreativa DIY-projekt som kan visa dig hur du bygger ditt eget träbord. Dessa är inte bara enkla och snygga mönster utan också underbara miljövänliga alternativ.

Rå och enkel hörn skrivbord.

Om du är den typ av person som föredrar enkla möbler med oavslutade och un-tweaked detaljer, än detta DIY projekt borde vara bara saken för dig. Den största delen om sådana möbelstycken är det faktum att de är mycket lätta att göra och inte kräver många material. Till exempel innehåller de tillbehör som behövs för detta hörnbord 40'2 x 6 inramningsprodukter skuren i åtta 5'-bitar, en 4'1 × 2 ek, fyra 2,5 mendingplattor, 48 1 '' skruvar, 10 2 '' traditionella träskruvar, fyra ben, lågglanspolyuretan och lite trälim.

Börja med att fästa de fyra 5'-ramarna och placera sedan två mendingplattor ca 2 meter från båda sidorna. Säkra två fler mendingplattor till andra sidan. Gör samma sak för de återstående fyra styckena. Fäst benen och ditt hörnbord är ganska komplett. {Found on abeautifulmess}.

Enkelt träbord som döljer dina ledningar.

En av de mest irriterande delarna på något skrivbord är inte strikt relaterat till själva utformningen utan till gadgets och alla saker du placerar på skrivbordet och använder när du arbetar där. Vi pratar om alla kablar och ledningar som ofta blir trassliga och det leder till att det skapas en röra bakom skrivbordet. Det är svårt att hålla dem alla organiserade, särskilt när de inte är där permanent.

Det är därför det här skrivbordet verkar som en underbar lösning på detta problem. Det här skrivbordet har en topp som består av flera trästycken kantade sida vid sida, med små luckor mellan dem. Skrivbordet har också ett litet utrymme under denna yta som kan användas för att dölja alla ledningar och kablar. Skrivbordet och de små wiregutternarna låter dig dölja någon form av tråd från objektet själv och det handlar om smart positionering. {Found on johnnydoes}.

Multimedia skrivbord byggt från början.

Det perfekta med att bygga ditt eget skrivbord för ditt hemkontor är att du får välja design och dimensioner så att den passar perfekt i rummet. Du behöver inte ens ha någon speciell kunskap om möbelbyggnad, och ännu bättre har du inte ens många verktyg eller material. Att bygga ditt eget skrivbord är enklare än någonsin när allt du behöver göra är att sätta ihop en platt yta och några ben.

MoreINSPIRATION
  • 4 enkla sätt att göra en träbordsskiva för hemmakontoret
  • Modern Industriell Trä Desk
  • 5 enkla skrivbordsdesigner du kan sätta ihop för dig själv

Så allt du behöver göra är att välja din favorit bordsskiva och dina favoritben, ta dem hem och sätt bitarna ihop. Om du känner dig extra begåvad kan du också lägga till alla typer av hemliga fack och funktioner, gömma alla ledningar och få en elegant och genial anpassad design för skrivbordet. För det behöver du lite extra trä, så välj vilken typ du gillar och gå till jobbet. {Hitta på lägenhetsterapi}.

Minimalistisk DIY skrivbord med öppet övre blad.

Detta är ett annat exempel med en DIY-skrivbord som fokuserar på att gömma alla kablar och ledningar för en snygg och trevlig arbetslivserfarenhet. Som du kan se har skrivbordet en mycket enkel design. Dess minimalistiska utseende ger det en modern attraktion. Men det bästa med detta skrivbord har att göra med dess funktionalitet.

Huvudmålet här är att få bort alla ledningar och kablar ur sikte. På det här sättet, om du inte ser dem, kommer de inte att irritera dig. För att göra något liknande kan du använda ramen från ett gammalt skrivbord och göra några justeringar. Du kan lägga en bordsskiva på skrivbordet och skapa facken för kablarna. Det öppna övre bladet har i detta fall två hål, en för nätkabeln och den andra för kringutrustning. I utrymmet nedanför kan du gömma din bärbara dator och allt annat och få ett rent arbetsutrymme. {Found on Lifehacker}.

Träpallbord.

Idag har vi fokuserat mer på miljövänliga DIY-projekt och, som du kan se, har allt som hittills presenterats inkluderar enkla projekt från gamla och återvunna material. Men den här sista är den mest suggestiva för vad vi försöker uttrycka. Det är ett skrivbord av träpallar. Som vi upprepade gånger sagt redan, är pallar bra för att bygga nästan vad som helst och skrivbord är några av de enklaste projekten.

Det här kontoret har trappan, receptionen, arbetsstationerna, konferensbordet och några andra delar av pallar. Skrivbordet och borden är toppade med härdat glas. Att bygga något liknande är faktiskt väldigt enkelt. Du behöver bara hitta några träpallar och idéerna kommer säkert att komma. Du kan ta flera pallar och stapla dem ihop tills du når de perfekta höjderna eller du kan lägga till ben och göra en annan typ av skrivbord. Du kan också skapa förvaringsskåp från pallar.