Effektiva och snygga småkontor

Effektiva och snygga småkontor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När vi tänker på ett traditionellt hemmakontor kanske vi tänker på ett rum i hörnet av huset fullt av tunga trämöbler och bokfyllda hyllor. En ensam skrivbordslampa ligger troligen uppe på ett stort skrivbord, och ett fönster finns nästan som en eftertanke.

Om det här är din idé om ett hemkontor, har jag goda nyheter för dig - de dagarna är långt borta! Hemkontor kan vara (och i den utsträckning det är möjligt) vara ljus, glad, snygg och funktionell på en gång.

Saken är att hemkontor idag kommer i varje form, storlek och stil. Vissa är separata rum, vissa är i hörn av andra rum, vissa hemkontor är eked ut ur korridoren utrymme. Oavsett hemläget du befinner dig i, kan du alltid hitta ett sätt att skapa ett hemkontorsutrymme som är både snyggt och användbart. Det viktigaste med ett hemmakontor är ju dess förmåga att låta dig få ditt arbete gjort.

Carving ut ett litet utrymme i ditt hem - en krog eller ett hörn någonstans, verkligen - och omvandla det utrymmet till ett polerat iögonfallande och funktionellt hemkontor är givande. Denna hemmakontor inkorporerar vitmålad skåp och lådor, listningar och trimmer för en elegant och formell stil.

MoreINSPIRATION
  • Inventiva designidéer för små hemkontor
  • Maximera ditt kontorutrymme med en hörndisk
  • Hemkontor med otroliga färgparningar

Effektiv och relevant förvaring av kontorsmateriel är ett måste. Att ha hand om saker som gör din förmåga att göra arbete enklare och snabbare är nyckeln. Jag älskar den väggmonterade skrivbordet på bilden ovan, till exempel. Den är full av repurposed och upcycled objekt som tjänar dubbelt som kontorsleverantörer och arrangörer.

Om du saknar utrymme, men dina kontorsbehov är mer inblandade än, säg en roterande penhållare, här är en annan idé (ovan). Denna stängbara väggmonterade skrivbord kan dölja dina varor när arbetet är klart, det tar upp minimalt visuellt utrymme, och eftersom det är benlöst kan det vara lätt att rengöra runt.

Eller, om inte väggmonterad, kan ditt lilla hemkontor vara lika diskret som ett skrivbord glidde i hörnet av ett rum. Den vintage-industriella atmosfären av hemmakontorets utrymme här (omvandlad från ett gammalt lager) är idealiskt för en modern skrivbord och stol i mitten av århundradet, och distraktioner hålls till ett minimum.

Vad sägs om att pressa ett fungerande kontor ut ur en garderob och ett bord? Denna feminina inställning gör just det. Med en närliggande garderob för kontorsutrustning och förvaring kan en persons inspiration flöda fritt medan du sitter på ett elegant kontorsutrymme komplett med Eames-inspirerade piedestalbord i en rullande äggstol. Diskotek, någon?

Inte alla hem har idealiska hemkontoruppsättningar, förstås. En stor del av kul (och utmaning) är att hitta sätt att införliva ett användbart hemkontor i det utrymme du har. Det här fotot får inte översättas till ditt eget utrymme, men tycker du inte att det är väldigt inspirerande ändå?

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: