Elegans och minimalitet når sin topp i en liten studio från Moskva

Elegans och minimalitet når sin topp i en liten studio från Moskva
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nyckeln till en inbjudande och vacker heminredning är balans. Inredningen måste vara harmonisk, oavsett vilken stil du väljer. Denna lägenhet är ett perfekt exempel. Beläget i Moskva, har denna plats en balans mellan minimalism och elegans. De material som valts är enkla men de är också välkomna.

Lägenheten är en liten studio belägen på 24: e våningen i en nybyggd bostadsbyggnad. Dess interiör designades av Peter Zaytsev från ZaBor Architects specifikt för den familj som nu äger den. Klienterna ville att lägenheten skulle vara modern och minimalistisk men de ville också att det var inbjudande, varmt och verkligen känns som ett hem. Designern lyckades åstadkomma det genom att välja en elegant stil som speglar invånarnas livsstil.

MoreINSPIRATION
  • Grandeur och minimalism blandar perfekt i en naturlig design
  • Modernt, Rustikt och Industriellt Möte I En Chic Moskva Studio
  • Mysig Moskva Lägenhet där komfort är huvudattributet

Budgeten för projektet var inte så hög men tillåter fortfarande arkitekten att skapa anpassade möbler för lägenheten. På detta sätt passar allt helt inuti. Den svarta baren räknaren från köket var specialbyggd tillsammans med flera andra detaljer. För att personifiera utrymmet valde ägarna också två mycket enkla djur siluetter ovanför sängen i sovrummet. De symboliserar ägarna och de ger rummet ett lekfullt och modernt utseende.

Studion kan vara liten jämfört med annan lägenhet men det saknar definitivt lagring. De flesta av förvaringsutrymmena har varit klyftigt dolda för att inte hindra inredningen i rummen. På detta sätt är den övergripande atmosfären minimalistisk och elegant.