Elegant lägenhet i London av Seth Stein Architects

Elegant lägenhet i London av Seth Stein Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag vill vi presentera dig en lyxig lägenhet i Piper Building. Beläget i det exklusiva området Parsons Green, London, England, har denna moderna byggnad omformats av London-baserade metoder Seth Stein Architects. Denna moderna fastighet byggdes 1950-talet av North Thames Gas Board, och erbjuder sina invånare idag underklädda parkeringsplatser, concierge och hälsoklubb.

Denna härliga lägenhet är ett slående exempel på öppen planlösning som bäst. Arkitekten lyckades skapa ett praktiskt och sofistikerat hem och omfamna byggnadens industriella natur. Lägenheten sträcker sig till över 2.200 kvadratmeter internt golvyta, varav de flesta drar nytta av dubbla höjda tak. Dessutom har den lyxiga lägenheten också en fantastisk utsikt över Themsen från den privata sydvästläge balkongen.

MoreINSPIRATION
  • Lyxig modern lägenhet inredning i London
  • Imponerande samtida lägenhet i London
  • Modern vit lägenhet i hjärtat av London

Denna underbara fastighet har stora fönster som bada huset i naturligt ljus. Ryggraden på platsen är en lågt låga centilvered kalksten bänk som löper längs längden av lägenheten, betonar det linjär natur. Det presenterar också mezzanine golv och en av dem rymmer ett kontor utrymme, underlättar ett flexibelt arbetsliv. Vad mer är den här moderna London-lägenheten på marknaden på £ 1,050,000 genom Urban Spaces. Vad tror du?