Elegant Brentwood fasad glas skrivbord

Elegant Brentwood fasad glas skrivbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bara för att skrivbordet är den plats där du jobbar och där roligt brukar slutar, är det inte en anledning att få det att bli ledsen och mörk. Tvärtom bör arbetsytan vara så lätt och glad som möjligt så att du mår bra medan du arbetar och gör det med nöje. Så gör dig en elegant och trevlig arbetsyta med Brentwood-skrivbordet.

Om de stora och tunga skrivborden inte är din smak, kanske en ljus och elegant design skulle vara mer lämplig. Brentwood-skrivbordet ger komfort, gott om arbetsytor och gott om lagringsutrymme, vilket är exakt vad du behöver. Fortfarande är det inte tungt och det är ganska litet när man tittar på det. De öppna hylla hjälper verkligen i den meningen.

Brentwood-skrivbordet har en elegant avfasad glasplatta och guldbladstruktur, perfekt för en luftig och elegant design. Det skulle vara ett mycket trevligt skrivbord, men på grund av dess design kunde det vara ett bra omklädningsbord. Placera bara en spegel bakom den och det skulle se vackert ut i sovrummet. Dimensionerna på Brentwood skrivbordet är 54 "w x 28" d x 30 "H. Du kan förvänta dig leverans inom 5 till 10 dagar men om varan är slut i lager kan det ta upp till 6 eller 8 veckor. Du kan köpa den för $ 1,350.00.