Elegant Hidden Office Armoire

Elegant Hidden Office Armoire
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om möbler är oumbärliga i ett hus tar de mycket utrymme av det. Garderober, skrivbord, bord, stolar, fåtöljer är mycket användbara men ibland verkar de kväva oss eller verkar dyka upp i vår väg precis när vi behöver lite mer utrymme. Samtidigt kan vissa raffinerade möbler göra vårt hem mer attraktivt och elegant så att de andra uppskattar det ännu mer.

Linear Office Armoire är en del av båda kategorierna av dessa möbler. Dess imponerande utseende gör det till en elegant bit som kan användas i ett raffinerat utrymme eller till och med ett sovrum. Det gjordes i norra Wisconsin och det massiva träet bidrar till mer förfining. Svansjalans leder eller handgjord stålhårdvara är funktioner som gör det mer uppskattat och speciellt. Oljan och vaxytan ger en del glamour till sitt utseende, medan den lätta lacken som används för lackering av de färgade bitarna ger mycket mer skydd.

MoreINSPIRATION
  • Chic dator armoire
  • Härlig dator skrivbord / bord Armoire
  • Rustik armoire av Bradshaw Kirchofer

Även om du fortfarande tänker på ditt värdefulla utrymme, kommer du att övertyga dig själv om att denna Linear Office Armoire är en praktisk och imponerande möbel för ditt hem. Dess utdragsbord, inbyggda fillådor och justerbara hyllor gör att du sparar utrymme och håller dina dokument på ett organiserat sätt. Du kan också matcha det med nyanser från ditt rum som det finns i olika nyanser och de sju tillgängliga storlekarna hjälper dig att välja lämplig bit för ditt eget utrymme. Således kommer du att ha ditt eget skrivbord där du kan arbeta fridfullt och en elegant och platsbesparande plats där du kan lagra alla dina filer. Tillgänglig för 2300 $.