Elegant Hotel Adlon Kempinski i Berlin

Elegant Hotel Adlon Kempinski i Berlin
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nära Brandenburger Tor, en av de viktigaste och mest besökta historiska sevärdheterna i Berlin, Tyskland, finns ett fantastiskt hotell, en levande legend som bevarar alla hemligheter och skönhet i denna oemotståndliga metropolen som inte förändrats lite över tiden. Detta hotell, känt för sin lyx och extravagans, värd under åren kungar och kejsare, utländska dignitaries, politiska ledare och andra viktiga människor i samhället så blev det en av de mest sökta platserna i Berlin.

Hotel Adlon Kempinski byggdes 1907 av Lorenz Adlon och står till gästernas förfogande med de bästa tjänsterna, så de känner sig bekväma och avslappnade under sin vistelse. En personlig butler kommer att stå till deras förfogande 24 timmar om 24, så kunderna kommer att få allt de behöver på kortast möjliga tid. För dem som vill ha en avkopplande frukost, med utsikt över Brandenburger Tor, har hotellet ett uteservering med bra drinkar och snacks. Inuti har hotellet några mötesrum inredda med sofistikerade trämöbler och vackra föremål.

MoreINSPIRATION
  • Hotel Indonesia Kempinski i Jakarta
  • Den drömmande Kempinski Hotel Bahia resort
  • Det lyxiga Siam Kempinski Hotel i Thailand

De flesta rummen har golv och väggar täckta med marmor och dekorerad med vackra statyer, medan några av dem har imponerande ljuskronor och intressanta lampor som ger platsen en lyxig bris. De privata områdena, lägenheterna är mycket bekväma och eleganta. De flesta av dem är inredda i varma toner, speciellt med beige och brunt för möbler och apparater. För dem som planerar att tillbringa en hel semester i Berlin och är villiga att rymma på Adlon Kempinski Hotel, borde de veta att de kan koppla av att välja mellan en uppvärmd inomhuspool, gym eller dagspa med jacuzzi, olika bastur och ångbad - hamnarna av lyx och lugn.