Elegant Miele DA 2900 Köksplatta

Elegant Miele DA 2900 Köksplatta
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du älskar att laga mat eller du behöver laga många timmar i köket, är en köksfläkt definitivt en apparat som är absolut nödvändigt i ditt kök. Soppor, biffar, grillar, munkar och många andra typer av mat förutsätter kokning eller stekning så att ditt kök enkelt invaderas av ånga eller rök. Här kommer den användbara köksfläkten som sparar dig från dessa obehagliga situationer.

Saker kan bli ännu bättre om du tänker på att prova den eleganta Miele DA 2900 kökstaket. Den har fyra avtagbara glas- eller stålpaneler som enkelt kan integreras i kökslocket. De fyra ljusa LED-lamporna på 2 watt ger det nödvändiga ljuset för matlagning, medan ljudnivån kan hållas vid 66 dB (A) på grund av dess 4 hastighet, vilket inkluderar en intensiv inställningsmotor. Denna intensiva inställning kan programmeras för att stängas av automatiskt efter 10 minuter. En medföljande fjärrkontroll kan hjälpa dig att använda takluckan.

MoreINSPIRATION
  • Miele-huva
  • Väggmonterad luftströmställare köksfläkt från Elica
  • Bred Miele väggmonterad kökshuvud

Om du redan är förtrollad med allt du har funnit om denna eleganta och moderna köksredskap, måste du veta att det finns några andra intressanta detaljer om det. Förekomsten av fyra avtagbara diskmedelskyddsfettfilter i rostfritt stål, Rengöringsskydd för enkel rengöring av huven, individuellt programmerbar driftstimmer för fett- och kolfilter, 5/15 minuters driftstid, elektronisk sugkraftreglering, dubbelsidig radialfläkt, strömhanteringssystem och säkerhetsavstängning gör det här kökets takhätta allt du vill ha för ett fräscht, rent och elegant kök.