Elegant bostad med z-axel design

Elegant bostad med z-axel design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Numera väljer de flesta modern design för sina hem. Det innebär att de i grunden antar samma element: minimalistisk inredning, enkla färgpaletter, iögonfallande accentfunktioner. Denna bostad är inget undantag. Det har dock något unikt som skiljer sig från alla andra moderna hem.

Huset var ett projekt av det Toronto-baserade arkitektfirma Z Axis Design. Det är ett typiskt modernt hem. Den har en minimalistisk inredning, strålkastare i hela huset och golv till tak glasfönster. Utsidan är också mycket enkel. Den främre fasaden är emellertid ganska annorlunda än bakområdet. Det är en kontrasterande mix av ljusa och mörka färger med asymmetrisk design. Baksidan döljer dock en oväntad överraskning: en entré som vackert blandar med utomhus. Det är en tegelvägg med en grov struktur och en mycket intressant konsistens.

MoreINSPIRATION
  • Elegant inredning i London
  • Eleganta midcentury moderna kök interiördesign idéer
  • Modern bostad med ett bro-liknande vardagsrum

Inredningen är inte så spektakulär. Det är mycket elegant och snyggt men det saknas spektakulärt. Köket är mycket vackert och mest täckt av trä. Den har rostfritt stål och en hel vägg täckt av träskåp. Köksön fungerar också som en bar. Ett annat intressant rum är badrummet som är överraskande rymligt. Den har fönster från golv till tak och skarpa vita väggar kompletteras med trämöbler. Resten av huset verkar väldigt tyst och roligt. Vardagsrummet har en vit spis och ett stort fönster som ger panoramautsikt över det yttre området.