Förbättra dina interiörer med moderna träluckor

Förbättra dina interiörer med moderna träluckor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fönsterbehandlingar är ofta de saker i ditt hem som tar en "baksätet" i vårt sinne när det gäller att dekorera. Trots allt är många fönsterbehandlingar inte övervägande förrän resten av rummet sätts ihop, förutom skodder. Fönsterluckor, särskilt trävarianter är mycket önskvärda i de flesta hem idag och kan faktiskt öka värdet på ditt hem. Oavsett om du anses vara den traditionella stilen av shutter eller plantage stil är båda hållbara och brukar förbli i hemmet efter köparna har flyttat ut. Om du försöker bestämma hur träluckor kan användas i ditt hem, här är några idéer.

Dekorera ditt hem med plantage fönsterluckor:

Plantage fönsterluckor, så kallade på grund av deras ursprung går tillbaka till när plantering hem i södra USA använde dessa för sina fönster. Tillverkad av slitstarkt trä och brett louvers är den här typen av slutare mest populär på grund av dess förmåga att kontrollera ljuset och för att tillfoga en lyxig känsla till alla inredningar. För många husägare bör användningen av plantageluckor övervägas för hållbarhet, men såväl som ljusstyrning. En mittskena är anbringad på skuggorna för att möjliggöra att luckor öppnas och stängs så väl som möjligt, så att man kan styra avtryckarens separata sidor.

Traditionell stil träluckor:

MoreINSPIRATION
  • Gör en hylla genom att använda Repurposed Wood Shutters
  • Invändiga fönsterluckor för varje och varje rum i huset
  • Hur man väljer luckor för ditt hem

Du kan ha sett traditionella träskodder i äldre hus som har mindre lameller eller louvere och tenderar att stänga utsikten till utomhus. Denna stil av slutare var en av de första typerna av träluckor och kommer i olika sorter beroende på din designstil. Många människor förvirrar ofta fönsterluckor som går på utsidan av ditt hem - först används för att täcka fönster vid skadliga vindar och väder. Idag används dessa fönsterluckor som dekorativa prydnader till utsidan av många fasader. Dessa är skilda från traditionella inbyggda fönsterluckor, men samma koncept att styra ljus in i ditt hem är detsamma.

Hitta luckor för att passa din inredning:

Med alla dekorativa stilar av träluckor ute finns det även PVC och billigare slutartiklar som många tillverkare av fönsterbehållare erbjuder. Medan trävarianter kommer i olika fläckfärger beroende på träslag som valnöt, mahogny och bambu, finns det konstgjorda material gjorda av harts med träavtryck och är faux trä. Många tillverkare erbjuder olika storlek louvers för anpassade utseende. Bredare lameller tenderar att ge ett mer modernt och snyggt utseende, medan smalare används för mer traditionella hem. Oavsett vad du föredrar träluckor kan förbättra hemmet interiörer.

Om du har letat efter fönsterbehandlingar och inte kan bestämma, använd dessa tips för att överväga träluckor. De kan öka värdet på ditt hem, göra dina interiörer bra och är mångsidiga för att kontrollera ljus och integritet. Träskodrar kan vara precis vad du har letat efter.