Underhålla Bauhaus Home i Kanada

Underhålla Bauhaus Home i Kanada
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom människor försöker få mer utrymme för sitt hem och känner sig fri att göra vad de vill utan att bli störd av någon blir husen luftigare, öppna och designade för att underhålla och göra dig bekväm. Således försvinner många dörrar och utrymmet är ordnat till mer attraktiva områden.

I Edmonton, Alberta, Kanada finns en familj intresserad av att få ett modernt, öppet, bekvämt och attraktivt hus som heter Bauhaus, vilket kan vara perfekt för alla typer av underhållning. Huset täcker en yta på 4 510 kvadratmeter och designades av Paul Whincup av Habitat Studio & Workshop. Det är ett iögonfallande hus med många attraktiva detaljer och där miljövänliga enheter verkar presentera också.

Det öppna köket är väldigt modernt, har mycket lagringsutrymme och blir ännu mer attraktivt på grund av dess genomskinliga ätbar, slaktbänk ö bänkskiva och dess infällbara huven fläkt. Trätrappan i tre våningar med glasreling, integrerade träskärmar, hantverkare med handgjorda stenar och en vacker bubbla glaskrona ser riktigt imponerande ut och är mer som ett konstverk. Det rymliga vardagsrummet är ett färgstarkt utrymme med vita och blå väggar, en modern öppen spis, vintage mattor och ett fint piano. Varje rum verkar ha sitt eget golv så att olika öppna och privata områden skapas.

MoreINSPIRATION
  • Loft Bauhaus - Modernt, Rustikt Stil
  • Bländande hus utformat för underhållande
  • Lägg till asiatisk stil i ditt hem med Shoji-skärmar

Det finns också färgade väggar, öppna hallar och träskärmar som används för att skapa alla dessa utrymmen. Det moderna matsalområdet har handskärmade träskärmar från olika resor som många andra som används i andra delar av huset. Ett annat attraktivt område är TV-rummet där TV: n är i ett skräddarsydd skåp, integrerat med träskärmarna och där de färgglada möblerna gör allt mer glatt. Glasplattorna som används i badrummet eller mosaikens gröna vägg gör detta område till en speciell och attraktiv plats också.