Erin Fetherston, New York loft

Erin Fetherston, New York loft
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag kommer vi att ta en topp på detta vackra loft som ligger i New York. Den tillhör designern (och tidigare Fashion Funder Erin Fetherston. Hon bestämde sig för att flytta till New York 2007, efter fem år i Paris. Hon växte upp i Bay Area i Kalifornien men vid en tidpunkt ville hon ha något annat, så hon valde Paris.

När hon flyttade i New York 2007 bestämdes hon för att åka ut och hitta och lägenhet som hade samma charm som den som hon hade i Paris. Hon trodde att det skulle bli en enkel process men hon visade sig vara fel. Efter mer än ett år kom hon över det här nyligen ombyggda loftet i Tribeca och hon bestämde sig omedelbart för att köpa den.

MoreINSPIRATION
  • Amsale Aberra's stilfulla New York Loft
  • Ett charmigt New York loft dekorerat med vintage tillbehör
  • Samtida Schein Loft i New York

Loftet har högt i tak och massiva fönster och det var ett stort plus. Utsikten över Hudson River var också en avgörande faktor. Så snart hon köpte platsen började Erin Fetherston utforma inredningen. Hon hade gott om idéer, men hon var tvungen att vänta innan de blev riktiga. Det beror på att hennes antika och vintagemöbler var tvungna att göra den mycket långsamma resan från Frankrike till New York, över havet, och det tog mer än väntat.

Erin Fetherston erkände att hon var tvungen att tillbringa tid i lägenheten med nästan inga möbler alls. Det var inte lätt eller trevligt, men det var värt att vänta. När möblerna äntligen kom, var allt klart och hennes syn hade blivit sann. Hennes nya lägenhet är nu färdig. Den har en väldigt vacker inredning som är både romantisk och elegant, modern och ren. {Found on vogue}