Vad du ska göra innan jag gör det: Viktiga tips för att kombinera hushåll

Vad du ska göra innan jag gör det: Viktiga tips för att kombinera hushåll
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: Oliver Burns

Så du och dina signifikanta andra flyttar ihop ... grattis! Trots att kombinera hushåll kan verka som en skrämmande uppgift, speciellt när båda har en livstid för ägodelar att redovisa, behöver processen inte vara en överväldigande prövning - allt som krävs är en liten planering och förtanke.

Här är några tips för att kombinera hushåll (och möbler och dekorationsstilar) för att säkerställa att flyttningen i ditt hem tillsammans är en positiv upplevelse för dig båda från början till slut.

Bild: UBuildIt Austin West

Bedöm Belongings Before the Move

En av de största hindren i att slå samman två hushåll handlar om den stora volymen saker som du båda har ackumulerat genom åren - alldeles för mycket att hantera medan den flyttbara vanen parkeras utanför. Ta reda på dina ägodelar i god tid före den stora dagen så att det inte finns några överraskningar.

Var och en av dig borde gå igenom dina saker individuellt. Bli av med något som inte behövs i ditt nya hem och gör en kort lista över sentimentella, måste-ha föremål som du vill få en plats av betydelse. När det är klart, diskutera dina varulager och framför allt vara respekt för din partners önskemål.

Bild: Rikki Snyder

Låt rymden diktera kompromiss

Det är bundet att vara mer än några dubbla objekt på båda dina listor, speciellt om du har bott ensam för en stund. Snarare än att argumentera över vars soffa är den mest fina, är det bäst att låta ditt nya utrymme bestämma vilket stycke som ska stanna.

Tänk realistiskt om ditt nya hems storlek, form och estetik. Precis som en jätte, L-formad soffa kanske inte är det bästa valet för en liten lägenhet, kommer moderna möbler förmodligen att vara annorlunda i en historisk byggnad som är full av pittoreska charm. När du är i tvivel, kom ihåg att sälja allt och börja färskt är alltid ett alternativ.

Bild: Adrian Wilson

Hitta en stil du båda gillar

Det är självklart att ditt nya hem borde vara en återspegling av båda dina stilar. För vissa betyder det att omfatta ett eklektiskt utseende som gör att varje persons personlighet kan lysa igenom. För andra betyder det att besluta om något nytt som glädjer åt var och en av dina estetik.

Ta dig tid att bläddra igenom hemdesignsidor (som Freshome) tillsammans och se om du kan hitta en estetik som du båda enas om. I det sällsynta fallet att det inte finns mycket gemensam grund, se till att varje person har ett utvalt utrymme där de har ansvaret för att välja inredningen.

Bild: Mike Schaap Builders

Att kombinera hushåll med en betydande annan kan känna sig som en stor prövning, men allt som krävs är en liten förberedelse. Genom att ta itu med dessa uppgifter med rätt inställning och följa dessa tips kan du hjälpa till att se till att ditt drag blir en trevlig upplevelse för alla inblandade!