12 viktiga verktyg och tillbehör varje kök borde ha

12 viktiga verktyg och tillbehör varje kök borde ha
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Var och en av oss väljer att personifiera och utforma sitt kök på ett annat sätt, beroende på deras preferenser och prioriteringar. Men om du är den typ som gillar matlagning varje dag eller om du bara använder köket som ett socialt utrymme för det mesta, finns det några viktiga saker som varje kök borde ha.

Bra knivar och bra förvaring för dem.

Första saker först: varje kök behöver en bra uppsättning knivar. Du behöver inte få mycket av dem. Tre ska vara noga men se till att de är kvalitetsknivar. Också, kom med ett praktiskt förvaringssystem för dem. Kanske vill du hålla dem i en låda, kanske i ett knivblock på räknaren.

En honungsdispenser.

Älskling är fantastisk och du borde definitivt alltid ha några i ditt skafferi. Men om du inte gillar att få allt klibbig varje gång du lägger honung i ditt te, ska du ha en honungspapper för att använda för dessa typer av situationer.

En smörskärare.

Smör är utmärkt att sprida på din toast på morgonen eller att laga mat och i båda fallen behöver du en frässkärare så att du inte får fingrarna eller knivarna smutsiga varje gång du behöver lite smör.

En mango pitter.

Hur irriterande är det att skära en mango och att skära runt den stora gropen? Det skulle vara mycket lättare om du hade en mango pitter. Du behöver inte vara nötter om mango för att få det här verktyget. Även om du bara äter mango några gånger om året, när du gör det blir det mycket roligare på det här sättet. Finns för 21 $.

En silstud.

Silen är en av de viktiga sakerna som alla har i sitt kök. Men om du hellre inte skulle slösa bort utrymme i dina skåp med en stor sil, kan du få en silstud som kan fästas på potten. Super lätt och super praktisk. Finns för $ 15.

En ostkvarn.

MoreINSPIRATION
  • 5 mätverktyg som är avgörande för träbearbetning
  • Träkökstillbehör som alla hem borde ha
  • 27 Praktiska och geniala prylar för kök

Rivaren är bra men skulle det inte vara bättre om du inte behövde få dina händer smutsiga? En ostkvarn är mycket mer praktisk och mycket lätt att använda. Överväg att få en för ditt kök och du kommer älska att använda den. Finns för $ 20.

Pizza sax.

Med pizzasaxen kan du skära och lyfta dina pizzaskivor i ett drag. De gör sakerna mycket mindre rörigt och mycket enklare. Det är ett av de verktyg som alla skulle uppskatta att ha i sitt kök. Finns för $ 20.

En äggavskiljare.

Äggseparatorer är faktiskt mycket vanliga och populära och de kommer i en mängd söta och underbara mönster och former. De är väldigt praktiska när du vill separera äggulorna från de vita när du bakar kakor till exempel.

Äggringar.

Gör din soliga sida upp ägg ser söta och charmiga ut med dessa praktiska äggringar. Du kan också använda dem när du bakar pannkakor och de är mycket roliga för barnen. Du kan hitta i en mängd olika söta former.

Frukt och grönsaker toppers.

När du slipper dem, blir frukt och grönsaker brun och du kan förhindra det med dessa toppers. De är trevliga att ha runt och de ser också vackra och fräscha ut. Finns för $ 12.

Märkta behållare.

Få dina grunder som kaffe, socker, te, etc. organiserat och märkt i behållare eller burkar. Etiketterna gör det enkelt att identifiera den sak du behöver.