Någonsin undrat Vad gör modern konst så dålig?

Någonsin undrat Vad gör modern konst så dålig?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Design och konst är djupt sammankopplade. Det som händer inom det konstnärliga området kretsar in i design och arkitektur och vice versa. Men vad händer när du börjar ta upp frågor om konst? Låt oss börja med:Vad gör modern konst så dålig? Att försöka svara på denna fråga är konstnären Robert Florczak för Prager University. Och i den här 5 minuters minikursen förklarar konsten professorn vad som händer när personligt uttryck ersätter standarder.

"För två årtusenden satte stora konstnärer standarden för skönhet. Nu är dessa standarder borta. Modern konst är en tävling mellan de fula och de vridna; det mest chockerande vinner. Vad hände? Hur kom den vackra att bli förskräckt och dålig smak kommer att bli firade? Den berömda artisten Robert Florczak förklarar historien och mysteriet bakom denna förändring och hur det kan stoppas och till och med vända. "

Enligt Robert Florczak kan konst objektivt mätas och han förklarar exempel på hur det är möjligt. Han säger att "många av dagens konstnärer bara använder sin konst för att göra uttalanden, ofta för inget annat än chockvärde. Konstnärer från det förflutna gjorde också uttalanden ibland, men aldrig på bekostnad av deras visuella förståelse. "

Rooting för organisationer som Art Renewal Center som "arbetar för att återställa objektiva standarder för konstvärlden", uppmuntrar Robert Florczak människor att förespråka lärandet av klassisk konstuppskattning i skolorna. Vad är din egen ta på allt detta? Vi skulle gärna veta hur du ser modern konst, så dela dina tankar i kommentarfältet nedan.