Utmärkt 3 sovrum London lägenhet i Chelsea Area

Utmärkt 3 sovrum London lägenhet i Chelsea Area
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du någonsin drömt om att äga en London lägenhet? Tja, då är den här stiliga 3-rumslägen i Chelsea Harbour, den perfekta lägenheten för dig. Det finns många London lägenheter till salu men det står säkert ifrån andra. Vad som skiljer det från varandra är den exklusiva platsen som erbjuder sinneblåsande utsikt över Londons skyline och består av elegant och mycket elegant modern design.

Med ett idealiskt läge, rymliga rum, härligt receptionområde, underjordisk parkering, kök med frukostbar och mycket mer, vad mer kan man begära?

MoreINSPIRATION
  • Modern vit lägenhet i hjärtat av London
  • Lyxig två sovrums lägenhet i London
  • Lägenhet med 2 sovrum i London till salu

Eftersom det har 3 stora sovrum, skulle jag säga att det är antingen för en stor familj eller för ett antal goda vänner som håller med om att leva tillsammans. Jag gillar verkligen den här idén, eller delar en lägenhet med dina vänner. Det här är särskilt lämpligt för det eftersom det är en mycket stor lägenhet med 3 sovrum och ett mycket trevligt vardagsrum, plus de andra rummen, som köket eller badrummen. Det är modernt och snyggt och passar för unga människor.

Det finns mycket vitt som används i inredningen av denna lägenhet. Detta, i kombination med alla andra toner av ljusbeige och brun, skapar en mycket mysig och välkomnande atmosfär. Totalt sett är det en mycket bekväm lägenhet, plus, glöm inte platsen: London.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: