Exotisk OLÈ-läderstol av Max Caspani

Exotisk OLÈ-läderstol av Max Caspani
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller möbler tycker ingen att det ska vara enkelt och enkelt utan någon särskiljbar funktion. Vi gillar enkelhet, i själva verket verkar den moderna stilen vara minimalistisk. Ändå är det mycket iögonfallande och elegant. Så vad vi verkligen vill ha är något enkelt som fortfarande har personlighet och minst en utmärkande egenskap som tar den ifrån varandra från alla andra liknande bitar. Det här är vad OLÈ försöker åstadkomma.

OLÈ är en vanlig stol som erbjuder elegans och stil och en mycket subtil exotisk touch. Den var designad av Max Caspani. Det kan tyckas som en modern design men det går faktiskt tillbaka till 1993. Det är förvånande men vissa mönster är tidlösa. Elegans och stil åldras inte och inte heller stolen. Som du kan se för er själva stolen utformad faktiskt ganska enkel. Basstrukturen är gjord av stål, så det är hållbart och säkert och det blir inte förstört med tiden. Sätet och ryggen är täckta med läder. Det är inte en mycket vanlig kombination av material, men det verkar göra tricket i det här fallet.

MoreINSPIRATION
  • Elegant svängbart läder skrivbordsstol
  • Calligaris Air Cantilever Läderstol
  • Svart Le Corbusier Stolstol

Skinnet är alltid snyggt och elegant och det är ett av dem material som förmodligen alltid kommer att vara i mode. OLÈ är en mycket funktionell och mångsidig stol. Den kan användas som en matstol om du föredrar ett mer framstående utseende eller ett kökssäte. Det är också bra för utomhusbruk på terrasser och däck. Den ska användas i ett skyddat område eftersom läderet kan bli förstört i kontakt med regn.