Expansivt hus i LA av McClean Design

Expansivt hus i LA av McClean Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta otroligt vackra hus som du ser här upptar 7000 m² och det är beläget i Sunset Strip, Los Angeles. Huset är designat av McClean Design och det är en av de fastigheterna där platsen valde designen och inte vice versa. På grund av den otroligt vackra utsikten från alla områden, behövde huset utnyttja sin plats. Det är därför glasmurarna sätts in i designen.

Huset är inte en kompakt struktur. Det är uppdelat i två av vattenarmaturer och vid poolen. Detta är ganska ovanligt, inte att säga unikt. Men det är inte en så radikal idé när du tänker på funktionaliteten av dess design. Poolen var ett viktigt element i sitt hus design och så placerades den i mitten. Det andra mycket viktiga elementet var synpunkterna.

Vattnet börjar vid uppfarten med en vattenvägg runt vilken ingångssekvensen är insvept. På huvudnivån är poolen och under det som är ett spa. Sedan fortsätter vattnet sin resa genom en 75 fots lång varvspool som löper över sluttningen och in i utsikten. Det är en dramatisk och andetagande detalj.

MoreINSPIRATION
  • Expansiv modern bostad i Hollywood Hills
  • Samtida BC House i Monterrey
  • Expansivt familjehem i Bel-Air av Dream Project LA

För att komma in i huset måste man gå på en glasbro över en pool. På ena sidan av poolen är sovrummet och studerar medan vardagsrummen är å andra sidan. Utöver dessa finns det också ett mediarum, flera rum och ett garage med fyra bilar. Den övergripande designen är modern, med enkla men slående linjer och utsökt dekoration. {Hittad på hd och här}