Expansiv modern bostad i Hollywood Hills

Expansiv modern bostad i Hollywood Hills
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

The Open House är ett residens som ligger i Hollywood Hills. Den har en modern design och dess läge innebar att det fanns en unik chans att designa ett hem som skulle gynnas av otroligt vacker utsikt från någon del av huset. Denna bostad är designad av LA-baserad firma XTEN Architecture.

För att dra nytta av de vidsträckta vyerna införlivades golv till tak glasväggar i bostadets utformning. Dess plats innebar också att det erbjöd den integritet som ägarna skulle behöva och så glasväggarna var inte ett problem. Faktum är att de flesta bostäder från det området använder detta trick för att utöka sina synpunkter och att dra fördel av det utsökta landskapet och omgivningen så mycket som möjligt.

MoreINSPIRATION
  • Samtida bostad i Hollywood Hills av Francois Perrin
  • Expansivt familjehem i Bel-Air av Dream Project LA
  • Expansivt hus i LA av McClean Design

Huset är omgivet av trädgårdar och terrasser från tre sidor, så det finns en mycket vacker förbindelse mellan inomhus och utomhus. Thos delar av huset har skjutdörrar. När det gäller inredningen är det enkelt, modernt, elegant och elegant som förväntat. Rummen är mycket luftiga och rena och eftersom bostaden har vidsträckta vyer från varje sida var det inte nödvändigt med ytterligare dekorationer. Naturen gjorde allt arbete. Badrummet är helt täckt med små fyrkantiga plattor i samma färg och allting verkar försvinna i bakgrunden.