Expansivt privathem på Sandbankshalvön

Expansivt privathem på Sandbankshalvön
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det inte är storleken som gör ett hem unikt och fantastiskt, är det svårt att ignorera denna detalj när du ser bostad som den här. Detta är ett modernt hem som finns på Sandbankshalvön. Den har en mycket vacker arkitektur och en underbar inredning. Platsen är också spektakulär och gör detta hem verkar ännu vackrare.

Beläget på en privat tomt, har bostaden fantastisk utsikt över ingången till Poole Harbour. Det är verkligen en magnifik havsstrandsfastighet med en enkel men lyxig design. Med tanke på skönheten i utsikten var huset konstruerat med expansiva fönster från golv till tak. Byggnaden har fyra våningar och totalt fem sovrum. Inredningen är lyxig och skapad med endast material av högsta kvalitet.

Samma sak kan sägas om utsidan också. När du anger fastigheten leder en vacker uppfart till ingången. Här avslöjar ett glasat atrium sig själv. Dess höjd är densamma för hela byggnaden. Sedan inser du att hela fastigheten är utformad för att dra nytta av platsen och den fantastiska utsikten.

MoreINSPIRATION
  • Samtida bergsstuga i Aspen
  • Expansivt hus i LA av McClean Design
  • Fantastiskt modernt hem i Japan med spektakulär utsikt över Mount Asama

Bostaden har en öppen planlösning som innehåller köket och vardagsrummet. På samma nivå finns också ett matsal utformat för att vara mer formellt och att användas för speciella evenemang. En studie / bibliotek, gästkök och ett sekundärt kök finns också på bottenvåningen. De levande och matsaliga områdena har tillgång till en vacker däck.

Översta våningen är upptagen av master sviten som innehåller ett sovrum, ett separat omklädningsrum, ett badrum och ett vardagsrum, tillsammans med en rymlig däck och privat terrass. På bottenvåningen innehåller huset en vacker pool, ett gym med dusch och bastu och ett mediarum. Fastigheten har också en vacker innergård och trädgård.