Dyra Dog Houses av Best Friends Home

Dyra Dog Houses av Best Friends Home
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dessa typer av bilder får mig att le eftersom de får mig att tänka på min egen hund och jag föreställer mig redan hur hon skulle se ut i ett sådant hus. I en värld där husdjur upptar en mycket viktig plats i våra liv, är de bästa vännerna som alltid ger oss ovillkorlig kärlek, oavsett hur länge vi är borta, är det viktigt att tillhandahålla allt de behöver under de bästa förutsättningarna.

Vad vissa människor anser är normala saker som hundarna bör ha, andra kan betrakta konstiga, om inte galen att betala så mycket för ett hundhus. Om du anser din hund en familjemedlem och du har råd med det, varför inte? Det är din hund, dina pengar och du kan göra vad som helst som korsar dig, oavsett vad de andra kan säga.

Fairytale

Det tyska företaget "Best Friends Home" tycks förstå människor som skulle köpa något för sina hundar och kom med en mycket bra idé, att bygga några fantastiska hundhus. De skapade fyra olika modeller, var och en är ett exempel på kvalitet och rikedom av detaljer.

Alabama

MoreINSPIRATION
  • Vänner Reklam och Vänner för Vänner, belägen på ett loft i Bukarest
  • Den Dyraste Badkar I Världen
  • Världens dyraste säng

Lönneberga

Allt du behöver göra är att ha råd med det, eftersom priset börjar från 2800 dollar och att få var att placera det. Oavsett om du väljer den eleganta modellen, som verkar vara ett miniatyrhus, den moderna i röd och vit som heter Cubix med ett glasfönster som låter dig se inuti; Den rosa en eller sagan, ellerAlabama, verkar vara det perfekta valet. Om din hund är lycklig är du glad!