Uttryck dig: Unik & Edgy Fireplace Decor

Uttryck dig: Unik & Edgy Fireplace Decor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kommer du in i vinterhushållet, om du har turen att ha en öppen spis i ditt hem, hoppas jag att du njuter av det. Eldstäder är en stor fördel för alla hem, både funktionellt (särskilt i kallt väder) och estetiskt. De ger en framträdande visuell egenskap, balans och symmetri till ett utrymme. Men om du kämpar med att veta vad man ska göra med din eldstadsinredning för att göra den unik och ojämn, är du inte ensam!

Kolla in några av dessa inspirerande sätt att få din eldstad att sticka ut och skicka det visuella meddelandet som du vill skicka.

Animal Bust.

Omfamna den inneboende naturen hos en eldstad genom att toppa saker med ett djurbyst. Real, faux eller funky - den här trenden ger personlighet till alla inredningsstilar, för att inte tala om dimensionen till eldstaden.

En enkel enkel vas.

En enda vas, i en kontrasterande färg till själva kaminen, ger en mjukgöring men ändå modern känsla för de många rätvinklar som kan omge en eldstad. (Bonus: fortsätt vasetema i andra områden i rymden för kontinuitet.)

Foto Collage.

Lägger till personlighet, liv och färg till kaminen ... för att inte tala om konversationsstarter, och du kan byta ut bilder säsongsmässigt som du vill. Det är en win-win.

Samling.

MoreINSPIRATION
  • Unika Décor Badrumsidéer för nästa år
  • Välja rätt blomma vas för din inredning
  • Unik bakgrund för inspirerande rum

Att hålla saker redigerade till en enkel serie av några liknande föremål, som dessa fågelstatyer, kan ha en fantastisk inverkan.

Spegel (er).

Vi har alla sett speglar som fyller kaminens mantel, och även om det är ett val som säkert har sina fördelar (t ex rymdexpanderande reflektion) är det inte hemskt unikt. Men ta spegelidén och vrid den lite - säg till exempel att lägga en inramad spegel över en stor väggmonterad, och du har själv en unik eldstadsdekoration.

Låt det vara.

Om en öppen spissdesign omfattar hela väggen, som den här vackra stenfunktionen här, kan det vara att föredra att låta vägggen stå i sig, istället för att försöka dekorera och försköna något som är naturligt estetiskt redan.

Tapet.

För att ställa in eldstaden utöver resten av utrymmet, för att passa den på lämpligt sätt, kan en stor modern tapeter göra jobbet som inget annat. Den här tapeten hjälper till att balansera ut (kamouflage?) Den stora plattskärms-TV-apparaten ovanför eldstaden, vilket ofta är en mindre än idealisk inredning.

Modern konst.

En eldstad, med sin varma glöd och alla, tenderar att ha en lite traditionell atmosfär, oavsett vad designen är. Montering av en eller två överdimensionerade delar av modern konst i närheten är en skrynklig twist till hela den mysiga uppehållsplatsen.

Geometrisk skärm.

Kombinera flera intressant formade föremål, i det här fallet speglar, och skapa ditt eget geometriska motiv med öppen eld för ett coolt modernt utseende.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: