Det utsökta Copacabana-palatset i Brasilien

Det utsökta Copacabana-palatset i Brasilien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Copacabana Palace är ett känt hotell beläget i Rio de Janeiro, Brasilien. Det är ett av Sydamerika mest uppskattade hotell och det har en utsökt och mycket vacker arkitektur och mycket eleganta inredningsdesigner. Den har en mycket specifik och personlig stil som har blivit känd och till och med legendarisk. Hotellet ligger direkt på stranden.

Hotellets gäster kan njuta av en spektakulär utsikt över havet samtidigt som de kan uppleva unika stunder precis där på hotellet. Rummen och sviterna är alla unika men de delar alla hotellets utsökta stil. De är elegant inredda i en blandning av gammal och ny, traditionell och modern. De har en övergripande vintage känsla, dekorerad med eleganta och eleganta möbler, bekväma klubbstolar, traditionella mattor och gardiner och många vackra detaljer och tillbehör.

MoreINSPIRATION
  • Det spektakulära Grand Hotel Excelsior Vittoria, ett utsökt destination från Sorrento, Italien
  • Det spektakulära Çırağan Palace lyxhotell från Istanbul, Turkiet
  • Den utsökta hotellikonen från Hongkong

Hotellet erbjuder också ett gym, en avkopplande lounge / bar, flera restauranger, ett spa, en utomhuspool och barnpassning. Gästerna kan också besöka resten av staden. Nära hotellet kan man hitta många kända landmärken som sockerlofsbergen, Ipanema-stranden och den iconiska statyn av Kristus Frälsaren. De kan också besöka skogarna, stränderna, museerna, varefter de kan återvända till sina vackra hotellrum för ännu roligare och avkoppling.