Omfattande tre sovrum penthouse av Coco Republic Interior Design

Omfattande tre sovrum penthouse av Coco Republic Interior Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna rymliga takvåning ligger på Newcastle Beach i New South Wales, Australien. Det hade en underbar plats, vacker utsikt och det var beläget i en lyxig byggnad med mycket vacker arkitektur. Det är därför som penthouseens ägare tyckte att det behövde en makeover som passar resten av byggnaden och att även ha ett mer modernt utseende.

Takvåningen var helt ombyggd av australiensisk studio Coco Republic Interior Design. Under en 5 månadersperiod blev det det eleganta utrymmet du ser i bilderna. Den tre sovrum penthouse har en imponerande planlösning och nu har också den eleganta interiörinredning att gå med den. För att uppnå denna bild valde konstruktörerna mjuka och naturliga material som virke, sten och jute för att skapa en bekväm och avslappnad inredning som också skulle känna sig elegant och till och med sofistikerad. De valde också en ljus färgpalett med toner av grå, beige, brun, vit och svart.

MoreINSPIRATION
  • Lyx Kensington Penthouse Interior Design
  • Rymlig takvåning med en modern och nyligen renoverad inredning
  • Liten takvåning inredning i Salamanca, Madrid

Möblerna som används för den nya inredningen är moderna, minimalistiska och har tidlösa konstruktioner som kommer att tjäna sina ägare under många år framöver. Takvåningen var dekorerad med personliga tillbehör som artefakter, konstverk och familjefotografier. Vardagsrummet har en öppen spis och en spegel ovanför den som skapar intressanta bilder och ljuseffekter under dagen. Hela platsen var utformad på ett sätt som skulle göra varje rum funktionellt, bekvämt men också elegant och elegant.