Extravagant Mira Retreat i Hong Kong

Extravagant Mira Retreat i Hong Kong
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mycket arbete piller upp på ditt skrivbord, och du känner dig stressad? Vad sägs om att ta en liten semester och hoppa på den första flygningen som kan få dig till Hong Kong? Mira Hong Kong har utsikt över orkidé-doftande parken Kowloon i centrala Tsimshatsui, på Hongkongs shoppingområden, och är ett innovativt urbant tillflyktsort.

Detta fantastiska tillflyktsort har utformats som en sanctury för innerstadsreflektion. Gästerna är bortskämda på flera sätt än en i Mira rum, som kommer i ett urval av färgscheman. De 492 rummen är klädda i nyanser av grönt, silver, rött och lila, och uppmuntrar dig att välja ett rum som passar ditt humör. Dessutom erbjuds gratis användning av personliga Nokia-telefoner, liksom gratis Wi-Fi i alla rum. De lyxiga rummen har iPad-dockor och 40-tums plattskärms-TV.

MoreINSPIRATION
  • Den utsökta hotellikonen från Hongkong
  • Imperial Cullinan i Hongkong ställer nya levnadsstandarder
  • Hong Kong Villa av Olson Sundberg Kundig Allen Arkitekter

Även om du är borta från stranden kan du se Hollywood-extravagans överallt du ser ut. Det presenterar detaljer som skarpa linjer i den aqua-blå infinitypoolen och handgjorda kristallkronor av den stora pilarfria balsalen. Dessutom kan gästerna sänka spänningen med en avkopplande massage på spaet eller skämma bort en nagel- och hårbehandling i salongen. Ett gym och en inomhuspool ger andra möjligheter till friskvård.

Mira ligger bara en kort bit från Star Ferry, Hong Kong Museum of Art, Hong Kong Space Museum, Avenue of Stars och Victoria Harbour. Det är ett bra ställe att se, återanvända och varva ner i hjärtat av centrala Hong Kong. Klar att packa dina väskor?