Ett ljus + glasskål: Sex sätt för höst

Ett ljus + glasskål: Sex sätt för höst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fallet handlar om rika, varma färger, mysig atmosfär och skarpa dagar. Det är troligt att många av oss vill byta ut sommardekor för höst, men ibland är det svårt att hitta tid, pengar eller idéer för att känna till de bästa sätten att gå runt säsongsbetonade dekorationer.

Här är ett väldigt enkelt sätt att uppnå sex olika utseende, alla lämpliga för Fall, med bara ett vitt ljus och en glasskål ... och några dagliga accentredienser.

Börja med ett ljus som passar lätt inuti en glasbehållare. Du vill ha ungefär en tum av utrymme hela vägen runt ljuset mellan ljuset och glasväggen.

Popcornkärneljus.

När ljuset är centrerat, häll försiktigt i vissa popcornkärnor.

Majs är en väldigt höstkorn, särskilt med majsdovare, majsskallning och stovetoppoppad popcorn. Så det är vettigt att den första dekorationen du kan göra med ditt ljus är en omringad av popcorn.

Candy corn candle.

Tala om majs, det skulle inte falla (speciellt för de av oss med barn) utan godis majs.

Ett vitt ljus och klart glas ger en sådan blank skiffer för inredning, att dessa ljusa skivor ser roligt och festligt utöver dem.

När stearinljuset inte tänds, ser det här fallet dekorationen ut på ett soffbord eller liknande möbler. Det är en trevlig säsongsbetonad vibe från alla håll.

Kanelstavsstearinljus.

Om din glasskål eller apotekare är tillräckligt stor, ser kanelstänger underbart falla ut runt ett vitt ljus. Du måste bara ha tillräckligt med utrymme för att rymma pinnarna. Placera dem försiktigt runt stearinljuset, så att de inte chipar eller bryter helt.

MoreINSPIRATION
  • 3 sätt att uppblåsa ljuskrukor för fallet
  • DIY Leaf Bowl Votive Candle Hållare
  • DIY Cinnamon Pumpkin Candle - Skapa Fallets Favorit Aroma

Du kan behöva justera några kanelstänger för att eliminera några konstiga luckor, men en gång placerad ser arrangemanget (och luktar) underbart.

Layered dry bean candle.

Ta 3-5 sorter av torra bönor med färger som är lämpliga för höst. Möjligheterna är obegränsade! Detta är ordningen i det här exemplet.

Häll bönorna långsamt, med läppen på påsen så nära hällytan (t ex de andra bönorna nedan) som möjligt. Detta hjälper lagren att förbli sanna och skarpa.

När du bestämmer vilka typer av bönor du vill använda för dina lager, kom ihåg att ju mer olika bönfärgerna är, ju mer slående lagren kommer att vara. Om du vill ha ett subtilare utseende, som kan låna ganska snyggt, ser du bönor som liknar färgen men med olika ljushet / mörker.

Jag älskar också de lite varierade skikttjocklekarna här.

Jute repstearinljus.

Börja med att byta jutertåra moturs runt kanten av ditt ljus. Om du har tillräckligt med rep kan du lägga i den tills den är tjock nog för att bara knappt passa in i glasburken.

Om du är lite kort på rep, sätt helt enkelt det repklappade ljuset i botten av din glasburk och använd fingrarna för att lossa repet medurs. Var noga med att hålla ljuset pressat till botten av glasburken under detta repsläppningssteg.

Det här är en så enkel inredning. Det finns något om den japanska repets texturala överklagande som gör den perfekt under nästan varje säsong, tror jag, men faller särskilt.

En sak att tänka på eftersom du överväger din egen glasburk och ljusinredning för höst är textur. Praktiskt taget alla artiklar som har en intressant konsistens, naturlig / höstfärg och liten storlek skulle se fantastiskt ut i denna typ av arrangemang.

Pinecone ljus.

Ju mindre pineconesna är, desto bättre är det. Jag hade tillgång till dessa långa, smala pinecones från en blå gran.

Den ofullständiga anpassningen av pineconesna i glasbehållaren är mysig, varm och tilltalande för de kallare månaderna framöver. Var noga med att ljusflammen är väl fri från pinecones och andra torra och / eller brännbara föremål som du använder för att omge ditt ljus. Njut av denna enkla höstljusdekoration!